Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૧૨. આસેવનપચ્ચયનિદ્દેસવણ્ણના

    12. Āsevanapaccayaniddesavaṇṇanā

    ૧૨. પગુણતરબલવતરભાવવિસિટ્ઠન્તિ એતેન વિપાકાબ્યાકતતો વિસેસેતિ.

    12. Paguṇatarabalavatarabhāvavisiṭṭhanti etena vipākābyākatato viseseti.

    આસેવનપચ્ચયનિદ્દેસવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Āsevanapaccayaniddesavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / પટ્ઠાનપાળિ • Paṭṭhānapāḷi / (૨) પચ્ચયનિદ્દેસો • (2) Paccayaniddeso

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧૨. આસેવનપચ્ચયનિદ્દેસવણ્ણના • 12. Āsevanapaccayaniddesavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact