Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya

    ૬. અત્તહતસુત્તં

    6. Attahatasuttaṃ

    ૬૬.

    66.

    ‘‘કેનસ્સુબ્ભાહતો લોકો, કેનસ્સુ પરિવારિતો;

    ‘‘Kenassubbhāhato loko, kenassu parivārito;

    કેન સલ્લેન ઓતિણ્ણો, કિસ્સ ધૂપાયિતો સદા’’તિ.

    Kena sallena otiṇṇo, kissa dhūpāyito sadā’’ti.

    ‘‘મચ્ચુનાબ્ભાહતો લોકો, જરાય પરિવારિતો;

    ‘‘Maccunābbhāhato loko, jarāya parivārito;

    તણ્હાસલ્લેન ઓતિણ્ણો, ઇચ્છાધૂપાયિતો સદા’’તિ.

    Taṇhāsallena otiṇṇo, icchādhūpāyito sadā’’ti.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૬. અત્તહતસુત્તવણ્ણના • 6. Attahatasuttavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૬. અત્તહતસુત્તવણ્ણના • 6. Attahatasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact