Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૬. અટ્ઠમકસ્સ ઇન્દ્રિયકથાવણ્ણના

    6. Aṭṭhamakassa indriyakathāvaṇṇanā

    ૩૭૧. ઇન્દ્રિયાનિ પટિલભતિ અપ્પટિલદ્ધિન્દ્રિયત્તા અનિન્દ્રિયભૂતાનિ સદ્ધાદીનિ નિય્યાનિકાનિ ભાવેન્તો ઇન્દ્રિયાનિ પટિલભતિ, ન પન ઇન્દ્રિયાનિ ભાવેન્તોતિ અધિપ્પાયો.

    371. Indriyānipaṭilabhati appaṭiladdhindriyattā anindriyabhūtāni saddhādīni niyyānikāni bhāvento indriyāni paṭilabhati, na pana indriyāni bhāventoti adhippāyo.

    અટ્ઠમકસ્સ ઇન્દ્રિયકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Aṭṭhamakassa indriyakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૨૬) ૬. અટ્ઠમકસ્સઇન્દ્રિયકથા • (26) 6. Aṭṭhamakassaindriyakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૬. અટ્ઠમકસ્સ ઇન્દ્રિયકથાવણ્ણના • 6. Aṭṭhamakassa indriyakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૬. અટ્ઠમકસ્સ ઇન્દ્રિયકથાવણ્ણના • 6. Aṭṭhamakassa indriyakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact