Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૧૭. સત્તરસમવગ્ગો

    17. Sattarasamavaggo

    ૧. અત્થિઅરહતોપુઞ્ઞૂપચયકથાવણ્ણના

    1. Atthiarahatopuññūpacayakathāvaṇṇanā

    ૭૭૬-૭૭૯. ચિત્તં અનાદિયિત્વાતિ ‘‘કિરિયચિત્તેન દાનાદિપવત્તિસબ્ભાવતો’’તિ વુત્તં કિરિયચિત્તં અબ્યાકતં અનાદિયિત્વાતિ અત્થો.

    776-779. Cittaṃ anādiyitvāti ‘‘kiriyacittena dānādipavattisabbhāvato’’ti vuttaṃ kiriyacittaṃ abyākataṃ anādiyitvāti attho.

    અત્થિઅરહતોપુઞ્ઞૂપચયકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Atthiarahatopuññūpacayakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૬૬) ૧. અરહતો પુઞ્ઞૂપચયકથા • (166) 1. Arahato puññūpacayakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૧. અત્થિ અરહતો પુઞ્ઞૂપચયકથાવણ્ણના • 1. Atthi arahato puññūpacayakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૧. અત્થિઅરહતોપુઞ્ઞૂપચયકથાવણ્ણના • 1. Atthiarahatopuññūpacayakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact