Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૩. આવેણિકદુક્ખસુત્તવણ્ણના

    3. Āveṇikadukkhasuttavaṇṇanā

    ૨૮૨. આવેણિતબ્બતો મરિયાદાય વિસું અસાધારણતો પસ્સિતબ્બતો આવેણિકાનિ. પટિપચ્ચેકે પુગ્ગલે નિયુત્તાનીતિ પાટિપુગ્ગલિકાનિ. પરિચારિકભાવન્તિ ઉપટ્ઠાયિકભાવં.

    282. Āveṇitabbato mariyādāya visuṃ asādhāraṇato passitabbato āveṇikāni. Paṭipacceke puggale niyuttānīti pāṭipuggalikāni. Paricārikabhāvanti upaṭṭhāyikabhāvaṃ.

    આવેણિકદુક્ખસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Āveṇikadukkhasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. આવેણિકદુક્ખસુત્તં • 3. Āveṇikadukkhasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૩. આવેણિકદુક્ખસુત્તવણ્ણના • 3. Āveṇikadukkhasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact