Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā

    ૨૪. અવિગતપચ્ચયનિદ્દેસવણ્ણના

    24. Avigatapaccayaniddesavaṇṇanā

    ૨૪. અવિગતપચ્ચયનિદ્દેસે ચત્તારો ખન્ધાતિઆદીનં સબ્બાકારેન અત્થિપચ્ચયનિદ્દેસે વુત્તનયેનેવ અત્થો વેદિતબ્બો. ઇમસ્સપિ હિ પચ્ચયસ્સ અત્થિપચ્ચયેન સદ્ધિં બ્યઞ્જનમત્તેયેવ નાનત્તં, ન અત્થેતિ.

    24. Avigatapaccayaniddese cattāro khandhātiādīnaṃ sabbākārena atthipaccayaniddese vuttanayeneva attho veditabbo. Imassapi hi paccayassa atthipaccayena saddhiṃ byañjanamatteyeva nānattaṃ, na attheti.

    અવિગતપચ્ચયનિદ્દેસવણ્ણના.

    Avigatapaccayaniddesavaṇṇanā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / પટ્ઠાનપાળિ • Paṭṭhānapāḷi / (૨) પચ્ચયનિદ્દેસો • (2) Paccayaniddeso


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact