Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૪-૬. બાહિરાનિચ્ચસુત્તાદિવણ્ણના
4-6. Bāhirāniccasuttādivaṇṇanā
૪-૬. વુત્તસદિસોવાતિ ‘‘દ્વે લક્ખણાની’’તિઆદિના વુત્તસદિસો એવ. નયોતિ અતિદેસનયો.
4-6.Vuttasadisovāti ‘‘dve lakkhaṇānī’’tiādinā vuttasadiso eva. Nayoti atidesanayo.
બાહિરાનિચ્ચસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Bāhirāniccasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૪. બાહિરાનિચ્ચસુત્તં • 4. Bāhirāniccasuttaṃ
૫. બાહિરદુક્ખસુત્તં • 5. Bāhiradukkhasuttaṃ
૬. બાહિરાનત્તસુત્તં • 6. Bāhirānattasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪-૬. બાહિરાનિચ્ચસુત્તાદિવણ્ણના • 4-6. Bāhirāniccasuttādivaṇṇanā