Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. બલકરણીયવગ્ગો

    9. Balakaraṇīyavaggo

    ૧. બલસુત્તવણ્ણના

    1. Balasuttavaṇṇanā

    ૧૪૯. બલકરણીયવગ્ગે બલકરણીયાતિ ઊરુબલબાહુબલેન કત્તબ્બા ધાવનલઙ્ઘનતાપનવહનાદયો કમ્મન્તા. સીલે પતિટ્ઠાયાતિ ચતુપારિસુદ્ધિસીલે ઠત્વા. અટ્ઠઙ્ગિકં મગ્ગન્તિ સહવિપસ્સનં અરિયમગ્ગં.

    149. Balakaraṇīyavagge balakaraṇīyāti ūrubalabāhubalena kattabbā dhāvanalaṅghanatāpanavahanādayo kammantā. Sīle patiṭṭhāyāti catupārisuddhisīle ṭhatvā. Aṭṭhaṅgikaṃ magganti sahavipassanaṃ ariyamaggaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. બલસુત્તં • 1. Balasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧. બલસુત્તવણ્ણના • 1. Balasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact