Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૯. બલકરણીયવગ્ગો

    9. Balakaraṇīyavaggo

    ૧. બલસુત્તવણ્ણના

    1. Balasuttavaṇṇanā

    ૧૪૯. કમ્માનિયેવ કમ્મન્તા યથા સુત્તન્તા. અરિયં અટ્ઠઙ્ગિકં મગ્ગન્તિ એત્થ નાનન્તરિયકતાય વિપસ્સનાપિ ગહિતા એવ હોતીતિ વુત્તં ‘‘સહવિપસ્સન’’ન્તિ.

    149. Kammāniyeva kammantā yathā suttantā. Ariyaṃ aṭṭhaṅgikaṃ magganti ettha nānantariyakatāya vipassanāpi gahitā eva hotīti vuttaṃ ‘‘sahavipassana’’nti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. બલસુત્તં • 1. Balasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧. બલસુત્તવણ્ણના • 1. Balasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact