Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના • Bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā

    ૧. પારાજિકકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 1. Pārājikakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    ૧. પઠમપારાજિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamapārājikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયપારાજિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyapārājikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયપારાજિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyapārājikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થપારાજિકસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthapārājikasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    ૧. પઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasaṅghādisesasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 3. Nissaggiyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    પઠમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Paṭhamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    દુતિયનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Dutiyanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    તતિયનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Tatiyanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ચતુત્થનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Catutthanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    પઞ્ચમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Pañcamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    છટ્ઠનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Chaṭṭhanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    સત્તમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Sattamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    અટ્ઠમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Aṭṭhamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    નવમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Navamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    દસમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Dasamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    એકાદસમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Ekādasamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    દ્વાદસમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • Dvādasamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. પાચિત્તિયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 4. Pācittiyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    ૧. લસુણવગ્ગો • 1. Lasuṇavaggo

    ૧. પઠમલસુણસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamalasuṇasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. અન્ધકારવગ્ગો • 2. Andhakāravaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. નગ્ગવગ્ગો • 3. Naggavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. તુવટ્ટવગ્ગો • 4. Tuvaṭṭavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭-૮-૯. સત્તમઅટ્ઠમનવમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7-8-9. Sattamaaṭṭhamanavamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. ચિત્તાગારવગ્ગો • 5. Cittāgāravaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. આરામવગ્ગો • 6. Ārāmavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. ગબ્ભિનિવગ્ગો • 7. Gabbhinivaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. કુમારિભૂતવગ્ગો • 8. Kumāribhūtavaggo

    ૧-૨-૩. પઠમદુતિયતતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1-2-3. Paṭhamadutiyatatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪-૫-૬. ચતુત્થપઞ્ચમછટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 4-5-6. Catutthapañcamachaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. નવમસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Navamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Ekādasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. દ્વાદસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Dvādasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 13. Terasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૯. છત્તુપાહનવગ્ગો • 9. Chattupāhanavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Paṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદવણ્ણના • 4. Catutthasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદવણ્ણના • 5. Pañcamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના • 6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮-૯-૧૦. અટ્ઠમનવમદસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8-9-10. Aṭṭhamanavamadasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Ekādasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨. દ્વાદસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 12. Dvādasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 13. Terasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૫. પાટિદેસનીયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગવણ્ણના) • 5. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgavaṇṇanā)

    પાટિદેસનીયસિક્ખાપદવણ્ણના • Pāṭidesanīyasikkhāpadavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact