Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga

    ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો • Bhikkhunīvibhaṅgo

    ૧. પારાજિકકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો) • 1. Pārājikakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgo)

    ૧. પઠમપારાજિકં • 1. Paṭhamapārājikaṃ

    ૨. દુતિયપારાજિકં • 2. Dutiyapārājikaṃ

    ૩. તતિયપારાજિકં • 3. Tatiyapārājikaṃ

    ૪. ચતુત્થપારાજિકં • 4. Catutthapārājikaṃ

    ૨. સઙ્ઘાદિસેસકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો) • 2. Saṅghādisesakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgo)

    ૧. પઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 4. Catutthasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 7. Sattamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 9. Navamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસઙ્ઘાદિસેસસિક્ખાપદં • 10. Dasamasaṅghādisesasikkhāpadaṃ

    ૩. નિસ્સગ્ગિયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો) • 3. Nissaggiyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgo)

    ૧. પત્તવગ્ગો • 1. Pattavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદં • 11. Ekādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૨. દ્વાદસમસિક્ખાપદં • 12. Dvādasamasikkhāpadaṃ

    ૪. પાચિત્તિયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો) • 4. Pācittiyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgo)

    ૧. લસુણવગ્ગો • 1. Lasuṇavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૨. અન્ધકારવગ્ગો • 2. Andhakāravaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૩. નગ્ગવગ્ગો • 3. Naggavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૪. તુવટ્ટવગ્ગો • 4. Tuvaṭṭavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૫. ચિત્તાગારવગ્ગો • 5. Cittāgāravaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૬. આરામવગ્ગો • 6. Ārāmavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૭. ગબ્ભિનીવગ્ગો • 7. Gabbhinīvaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૮. કુમારીભૂતવગ્ગો • 8. Kumārībhūtavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    ૯. નવમસિક્ખાપદં • 9. Navamasikkhāpadaṃ

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદં • 11. Ekādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૨. દ્વાદસમસિક્ખાપદં • 12. Dvādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદં • 13. Terasamasikkhāpadaṃ

    ૯. છત્તુપાહનવગ્ગો • 9. Chattupāhanavaggo

    ૧. પઠમસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયસિક્ખાપદં • 2. Dutiyasikkhāpadaṃ

    ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ

    ૪. ચતુત્થસિક્ખાપદં • 4. Catutthasikkhāpadaṃ

    ૫. પઞ્ચમસિક્ખાપદં • 5. Pañcamasikkhāpadaṃ

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ

    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ

    ૮-૯-૧૦. અટ્ઠમ-નવમ-દસમસિક્ખાપદં • 8-9-10. Aṭṭhama-navama-dasamasikkhāpadaṃ

    ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદં • 11. Ekādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૨. દ્વાદસમસિક્ખાપદં • 12. Dvādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૩. તેરસમસિક્ખાપદં • 13. Terasamasikkhāpadaṃ

    ૫. પાટિદેસનીયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો) • 5. Pāṭidesanīyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgo)

    ૧. પઠમપાટિદેસનીયસિક્ખાપદં • 1. Paṭhamapāṭidesanīyasikkhāpadaṃ

    ૨. દુતિયાદિપાટિદેસનીયસિક્ખાપદાનિ • 2. Dutiyādipāṭidesanīyasikkhāpadāni

    ૬. સેખિયકણ્ડં (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો) • 6. Sekhiyakaṇḍaṃ (bhikkhunīvibhaṅgo)

    ૧. પરિમણ્ડલવગ્ગો • 1. Parimaṇḍalavaggo

    ૭. પાદુકવગ્ગો • 7. Pādukavaggo

    ૭. અધિકરણસમથા (ભિક્ખુનીવિભઙ્ગો) • 7. Adhikaraṇasamathā (bhikkhunīvibhaṅgo)


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact