Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૩-૧૦. ભિક્ખુસુત્તાદિવણ્ણના
3-10. Bhikkhusuttādivaṇṇanā
૮૩૫-૮૪૨. તતિયે વિવટ્ટપાદકિદ્ધિ કથિતા, તથા ચતુત્થે. અપિચ દ્વે ફલાનિ આદિં કત્વા હેટ્ઠા મિસ્સકિદ્ધિપાદા કથિતા, સત્તસુ ફલેસુ પુબ્બભાગા. સત્તમાદીનિ ચત્તારિ હેટ્ઠા કથિતનયાનેવ.
835-842. Tatiye vivaṭṭapādakiddhi kathitā, tathā catutthe. Apica dve phalāni ādiṃ katvā heṭṭhā missakiddhipādā kathitā, sattasu phalesu pubbabhāgā. Sattamādīni cattāri heṭṭhā kathitanayāneva.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૩. ભિક્ખુસુત્તં • 3. Bhikkhusuttaṃ
૪. સુદ્ધિકસુત્તં • 4. Suddhikasuttaṃ
૫. પઠમફલસુત્તં • 5. Paṭhamaphalasuttaṃ
૬. દુતિયફલસુત્તં • 6. Dutiyaphalasuttaṃ
૭. પઠમઆનન્દસુત્તં • 7. Paṭhamaānandasuttaṃ
૮. દુતિયઆનન્દસુત્તં • 8. Dutiyaānandasuttaṃ
૯. પઠમભિક્ખુસુત્તં • 9. Paṭhamabhikkhusuttaṃ
૧૦. દુતિયભિક્ખુસુત્તં • 10. Dutiyabhikkhusuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩-૧૦. ભિક્ખુસુત્તાદિવણ્ણના • 3-10. Bhikkhusuttādivaṇṇanā