Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૩-૧૦. ભિક્ખુસુત્તાદિવણ્ણના
3-10. Bhikkhusuttādivaṇṇanā
૮૩૫-૮૪૨. ‘‘દ્વિન્નં ફલાન’’ન્તિ આગતસુત્તં સન્ધાય ‘‘દ્વે ફલાનિ આદિં કત્વા’’તિ વુત્તં. સેસં સુવિઞ્ઞેય્યમેવ.
835-842. ‘‘Dvinnaṃ phalāna’’nti āgatasuttaṃ sandhāya ‘‘dve phalāni ādiṃ katvā’’ti vuttaṃ. Sesaṃ suviññeyyameva.
અયોગુળવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Ayoguḷavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.
ઇદ્ધિપાદસંયુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Iddhipādasaṃyuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૩. ભિક્ખુસુત્તં • 3. Bhikkhusuttaṃ
૪. સુદ્ધિકસુત્તં • 4. Suddhikasuttaṃ
૫. પઠમફલસુત્તં • 5. Paṭhamaphalasuttaṃ
૬. દુતિયફલસુત્તં • 6. Dutiyaphalasuttaṃ
૭. પઠમઆનન્દસુત્તં • 7. Paṭhamaānandasuttaṃ
૮. દુતિયઆનન્દસુત્તં • 8. Dutiyaānandasuttaṃ
૯. પઠમભિક્ખુસુત્તં • 9. Paṭhamabhikkhusuttaṃ
૧૦. દુતિયભિક્ખુસુત્તં • 10. Dutiyabhikkhusuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૩-૧૦. ભિક્ખુસુત્તાદિવણ્ણના • 3-10. Bhikkhusuttādivaṇṇanā