Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. ભિક્ખુસુત્તવણ્ણના

    3. Bhikkhusuttavaṇṇanā

    ૩૬૯. તતિયે એવમેવ પનિધેકચ્ચેતિ સો કિર ભિક્ખુ કમ્મટ્ઠાનં કથાપેત્વા ઇતો ચિતો ચ આહિણ્ડતિ, કાયવિવેકં નાનુયુઞ્જતિ. તેન નં ભગવા નિગ્ગણ્હન્તો એવમાહ. તસ્માતિ યસ્મા સંખિત્તેન દેસનં યાચસિ, તસ્મા. દિટ્ઠીતિ કમ્મસ્સકતાદિટ્ઠિ.

    369. Tatiye evameva panidhekacceti so kira bhikkhu kammaṭṭhānaṃ kathāpetvā ito cito ca āhiṇḍati, kāyavivekaṃ nānuyuñjati. Tena naṃ bhagavā niggaṇhanto evamāha. Tasmāti yasmā saṃkhittena desanaṃ yācasi, tasmā. Diṭṭhīti kammassakatādiṭṭhi.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. ભિક્ખુસુત્તં • 3. Bhikkhusuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩. ભિક્ખુસુત્તવણ્ણના • 3. Bhikkhusuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact