Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૮. ભિક્ખુસુત્તવણ્ણના

    8. Bhikkhusuttavaṇṇanā

    ૨૮. ઉત્તાનમેવ સબ્બસોવ સત્તમે આગતનયત્તા, વિનેય્યજ્ઝાસયવસેન હિ ઇદં સુત્તં સત્થારા અઞ્ઞસ્મિં આસને દેસિતં, પરિસાય વિવટ્ટેન સાત્થિકાતિ સત્થુ દેસના આગતાતિ અયં પટિગ્ગાહકાધીના હોતીતિ ધમ્મગારવેન સઙ્ગહં આરોપેન્તિયેવ.

    28.Uttānameva sabbasova sattame āgatanayattā, vineyyajjhāsayavasena hi idaṃ suttaṃ satthārā aññasmiṃ āsane desitaṃ, parisāya vivaṭṭena sātthikāti satthu desanā āgatāti ayaṃ paṭiggāhakādhīnā hotīti dhammagāravena saṅgahaṃ āropentiyeva.

    ભિક્ખુસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Bhikkhusuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. ભિક્ખુસુત્તં • 8. Bhikkhusuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૭. પચ્ચયસુત્તવણ્ણના • 7. Paccayasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact