Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā |
[૪૫૨] ૧૪. ભૂરિપઞ્ઞજાતકવણ્ણના
[452] 14. Bhūripaññajātakavaṇṇanā
૧૪૫-૧૫૪. સચ્ચં કિરાતિ ઇદં ભૂરિપઞ્ઞજાતકં મહાઉમઙ્ગજાતકે (જા॰ ૨.૨૨.૫૯૦ આદયો) આવિ ભવિસ્સતિ.
145-154.Saccaṃ kirāti idaṃ bhūripaññajātakaṃ mahāumaṅgajātake (jā. 2.22.590 ādayo) āvi bhavissati.
ભૂરિપઞ્ઞજાતકવણ્ણના ચુદ્દસમા.
Bhūripaññajātakavaṇṇanā cuddasamā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi / ૪૫૨. ભૂરિપઞ્ઞજાતકં • 452. Bhūripaññajātakaṃ