Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૨. બીજસુત્તવણ્ણના

    2. Bījasuttavaṇṇanā

    ૧૫૦. પઞ્ચવિધમ્પિ સમૂહટ્ઠેન બીજગામો નામ. તદેવાતિ મૂલબીજાદિ એવ. સમ્પન્નન્તિ સહજાતમૂલવન્તં. નીલભાવતો પટ્ઠાયાતિ નીલભાવાપત્તિતો પટ્ઠાય.

    150. Pañcavidhampi samūhaṭṭhena bījagāmo nāma. Tadevāti mūlabījādi eva. Sampannanti sahajātamūlavantaṃ. Nīlabhāvato paṭṭhāyāti nīlabhāvāpattito paṭṭhāya.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. બીજસુત્તં • 2. Bījasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૨. બીજસુત્તવણ્ણના • 2. Bījasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact