Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૦. બિળારસુત્તવણ્ણના

    10. Biḷārasuttavaṇṇanā

    ૨૩૨. દસમે સન્ધિસમલસંકટીરેતિ એત્થ સન્ધીતિ ભિન્નઘરાનં સન્ધિ, સમલોતિ ગામતો ગૂથનિક્ખમનમગ્ગો, સંકટીરન્તિ સઙ્કારટ્ઠાનં. મુદુમૂસિન્તિ મુદુકં મૂસિકં. વુટ્ઠાનં પઞ્ઞાયતીતિ દેસના પઞ્ઞાયતિ. દસમં.

    232. Dasame sandhisamalasaṃkaṭīreti ettha sandhīti bhinnagharānaṃ sandhi, samaloti gāmato gūthanikkhamanamaggo, saṃkaṭīranti saṅkāraṭṭhānaṃ. Mudumūsinti mudukaṃ mūsikaṃ. Vuṭṭhānaṃ paññāyatīti desanā paññāyati. Dasamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૦. બિળારસુત્તં • 10. Biḷārasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧૦. બિળારસુત્તવણ્ણના • 10. Biḷārasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact