Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. ઉદાયિવગ્ગો

    3. Udāyivaggo

    ૧-૨. બોધાયસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Bodhāyasuttādivaṇṇanā

    ૨૦૨-૨૦૩. તતિયવગ્ગસ્સ પઠમે કિત્તાવતા નુ ખો, ભન્તે, બોજ્ઝઙ્ગાતિ વુચ્ચન્તીતિ ભન્તે, કિત્તકેન નુ ખો બુજ્ઝનકઅઙ્ગા નામ વુચ્ચન્તીતિ પુચ્છતિ. બોધાય સંવત્તન્તીતિ બુજ્ઝનત્થાય સંવત્તન્તિ. ઇમસ્મિં સુત્તે મિસ્સકબોજ્ઝઙ્ગા કથિતા. દુતિયે ધમ્મપરિચ્છેદો કથિતો.

    202-203. Tatiyavaggassa paṭhame kittāvatā nu kho, bhante, bojjhaṅgāti vuccantīti bhante, kittakena nu kho bujjhanakaaṅgā nāma vuccantīti pucchati. Bodhāya saṃvattantīti bujjhanatthāya saṃvattanti. Imasmiṃ sutte missakabojjhaṅgā kathitā. Dutiye dhammaparicchedo kathito.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૧. બોધાયસુત્તં • 1. Bodhāyasuttaṃ
    ૨. બોજ્ઝઙ્ગદેસનાસુત્તં • 2. Bojjhaṅgadesanāsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧-૨. બોધાયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Bodhāyasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact