Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૭. બોધિપક્ખિયવગ્ગો
7. Bodhipakkhiyavaggo
૫૩૧-૬૫૦. સત્તમવગ્ગે સત્ત ફલાનિ પુબ્બભાગાનિ, તેસં હેટ્ઠા દ્વે ફલાનિ આદિં કત્વા મિસ્સકાનિ. સેસમેત્થ ઇતો પરઞ્ચ સબ્બં ઉત્તાનમેવાતિ.
531-650. Sattamavagge satta phalāni pubbabhāgāni, tesaṃ heṭṭhā dve phalāni ādiṃ katvā missakāni. Sesamettha ito parañca sabbaṃ uttānamevāti.
ઇન્દ્રિયસંયુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Indriyasaṃyuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૧. સંયોજનસુત્તં • 1. Saṃyojanasuttaṃ
૨. અનુસયસુત્તં • 2. Anusayasuttaṃ
૩. પરિઞ્ઞાસુત્તં • 3. Pariññāsuttaṃ
૪. આસવક્ખયસુત્તં • 4. Āsavakkhayasuttaṃ
૫. પઠમફલસુત્તં • 5. Paṭhamaphalasuttaṃ
૬. દુતિયફલસુત્તં • 6. Dutiyaphalasuttaṃ
૭. પઠમરુક્ખસુત્તં • 7. Paṭhamarukkhasuttaṃ
૮. દુતિયરુક્ખસુત્તં • 8. Dutiyarukkhasuttaṃ
૯. તતિયરુક્ખસુત્તં • 9. Tatiyarukkhasuttaṃ
૧૦. ચતુત્થરુક્ખસુત્તં • 10. Catuttharukkhasuttaṃ
૧-૧૨. પાચીનાદિસુત્તદ્વાદસકં • 1-12. Pācīnādisuttadvādasakaṃ
૧-૧૦. ઓઘાદિસુત્તદસકં • 1-10. Oghādisuttadasakaṃ
૧-૧૨. પાચીનાદિસુત્તદ્વાદસકં • 1-12. Pācīnādisuttadvādasakaṃ
૧-૧૦. ઓઘાદિસુત્તદસકં • 1-10. Oghādisuttadasakaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. બોધિપક્ખિયવગ્ગવણ્ણના • 7. Bodhipakkhiyavaggavaṇṇanā