Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨-૩. બ્રાહ્મણસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Brāhmaṇasuttādivaṇṇanā

    ૧૦૦૮-૯. દુતિયે ઉદયગામિનિન્તિ અત્તનો સમયે વડ્ઢિગામિનિં. મરણં આગમેય્યાસીતિ મરણં ઇચ્છેય્યાસિ, પત્થેય્યાસિ વા. તતિયં ઉત્તાનમેવ.

    1008-9. Dutiye udayagāmininti attano samaye vaḍḍhigāminiṃ. Maraṇaṃ āgameyyāsīti maraṇaṃ iccheyyāsi, pattheyyāsi vā. Tatiyaṃ uttānameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૨. બ્રાહ્મણસુત્તં • 2. Brāhmaṇasuttaṃ
    ૩. આનન્દત્થેરસુત્તં • 3. Ānandattherasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨-૩. બ્રાહ્મણસુત્તાદિવણ્ણના • 2-3. Brāhmaṇasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact