Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૭. બુદ્ધવન્દનાસુત્તવણ્ણના

    7. Buddhavandanāsuttavaṇṇanā

    ૨૬૩. સત્તમે ઉટ્ઠેહીતિ ઉટ્ઠહ, ઘટ, વાયમ. વિજિતસઙ્ગામાતિ રાગાદીનઞ્ચેવ દ્વાદસયોજનિકસ્સ ચ મારબલસ્સ જિતત્તા ભગવન્તં એવં આલપતિ . પન્નભારાતિ ઓરોપિતખન્ધકિલેસાભિસઙ્ખારભાર. પન્નરસાય રત્તિન્તિ પન્નરસાય પુણ્ણમાય રત્તિં. સત્તમં.

    263. Sattame uṭṭhehīti uṭṭhaha, ghaṭa, vāyama. Vijitasaṅgāmāti rāgādīnañceva dvādasayojanikassa ca mārabalassa jitattā bhagavantaṃ evaṃ ālapati . Pannabhārāti oropitakhandhakilesābhisaṅkhārabhāra. Pannarasāya rattinti pannarasāya puṇṇamāya rattiṃ. Sattamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૭. બુદ્ધવન્દનાસુત્તં • 7. Buddhavandanāsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૭. બુદ્ધવન્દનાસુત્તવણ્ણના • 7. Buddhavandanāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact