Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૬. ચાલાસુત્તવણ્ણના

    6. Cālāsuttavaṇṇanā

    ૧૬૭. ઇદન્તિ ઇદં દસ્સનં. ગાહાપેસીતિ સમાદાપેસિ ‘‘જાતિં મા રોચા’’તિ. અઞ્ઞન્તિ બન્ધવધતો અઞ્ઞં છેદનાદિં. નિવેસેસીતિ પવિસાપેસિ.

    167.Idanti idaṃ dassanaṃ. Gāhāpesīti samādāpesi ‘‘jātiṃ mā rocā’’ti. Aññanti bandhavadhato aññaṃ chedanādiṃ. Nivesesīti pavisāpesi.

    ચાલાસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Cālāsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૬. ચાલાસુત્તં • 6. Cālāsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૬. ચાલાસુત્તવણ્ણના • 6. Cālāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact