Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ચરિયાપિટક-અટ્ઠકથા • Cariyāpiṭaka-aṭṭhakathā

    ૧. અકિત્તિવગ્ગો • 1. Akittivaggo

    ૧. અકિત્તિચરિયાવણ્ણના • 1. Akitticariyāvaṇṇanā

    ૨. સઙ્ખબ્રાહ્મણચરિયાવણ્ણના • 2. Saṅkhabrāhmaṇacariyāvaṇṇanā

    ૩. કુરુરાજચરિયાવણ્ણના • 3. Kururājacariyāvaṇṇanā

    ૪. મહાસુદસ્સનચરિયાવણ્ણના • 4. Mahāsudassanacariyāvaṇṇanā

    ૫. મહાગોવિન્દચરિયાવણ્ણના • 5. Mahāgovindacariyāvaṇṇanā

    ૬. નિમિરાજચરિયાવણ્ણના • 6. Nimirājacariyāvaṇṇanā

    ૭. ચન્દકુમારચરિયાવણ્ણના • 7. Candakumāracariyāvaṇṇanā

    ૮. સિવિરાજચરિયાવણ્ણના • 8. Sivirājacariyāvaṇṇanā

    ૯. વેસ્સન્તરચરિયાવણ્ણના • 9. Vessantaracariyāvaṇṇanā

    ૧૦. સસપણ્ડિતચરિયાવણ્ણના • 10. Sasapaṇḍitacariyāvaṇṇanā

    ૨. હત્થિનાગવગ્ગો • 2. Hatthināgavaggo

    ૧. માતુપોસકચરિયાવણ્ણના • 1. Mātuposakacariyāvaṇṇanā

    ૨. ભૂરિદત્તચરિયાવણ્ણના • 2. Bhūridattacariyāvaṇṇanā

    ૩. ચમ્પેય્યનાગચરિયાવણ્ણના • 3. Campeyyanāgacariyāvaṇṇanā

    ૪. ચૂળબોધિચરિયાવણ્ણના • 4. Cūḷabodhicariyāvaṇṇanā

    ૫. મહિંસરાજચરિયાવણ્ણના • 5. Mahiṃsarājacariyāvaṇṇanā

    ૬. રુરુમિગરાજચરિયાવણ્ણના • 6. Rurumigarājacariyāvaṇṇanā

    ૭. માતઙ્ગચરિયાવણ્ણના • 7. Mātaṅgacariyāvaṇṇanā

    ૮. ધમ્મદેવપુત્તચરિયાવણ્ણના • 8. Dhammadevaputtacariyāvaṇṇanā

    ૯. અલીનસત્તુચરિયાવણ્ણના • 9. Alīnasattucariyāvaṇṇanā

    ૧૦. સઙ્ખપાલચરિયાવણ્ણના • 10. Saṅkhapālacariyāvaṇṇanā

    ૩. યુધઞ્જયવગ્ગો • 3. Yudhañjayavaggo

    ૧. યુધઞ્જયચરિયાવણ્ણના • 1. Yudhañjayacariyāvaṇṇanā

    ૨. સોમનસ્સચરિયાવણ્ણના • 2. Somanassacariyāvaṇṇanā

    ૩. અયોઘરચરિયાવણ્ણના • 3. Ayogharacariyāvaṇṇanā

    ૪. ભિસચરિયાવણ્ણના • 4. Bhisacariyāvaṇṇanā

    ૫. સોણપણ્ડિતચરિયાવણ્ણના • 5. Soṇapaṇḍitacariyāvaṇṇanā

    ૬. તેમિયચરિયાવણ્ણના • 6. Temiyacariyāvaṇṇanā

    ૭. કપિરાજચરિયાવણ્ણના • 7. Kapirājacariyāvaṇṇanā

    ૮. સચ્ચતાપસચરિયાવણ્ણના • 8. Saccatāpasacariyāvaṇṇanā

    ૯. વટ્ટપોતકચરિયાવણ્ણના • 9. Vaṭṭapotakacariyāvaṇṇanā

    ૧૦. મચ્છરાજચરિયાવણ્ણના • 10. Maccharājacariyāvaṇṇanā

    ૧૧. કણ્હદીપાયનચરિયાવણ્ણના • 11. Kaṇhadīpāyanacariyāvaṇṇanā

    ૧૨. મહાસુતસોમચરિયાવણ્ણના • 12. Mahāsutasomacariyāvaṇṇanā

    ૧૩. સુવણ્ણસામચરિયાવણ્ણના • 13. Suvaṇṇasāmacariyāvaṇṇanā

    ૧૪. એકરાજચરિયાવણ્ણના • 14. Ekarājacariyāvaṇṇanā

    ૧૫. મહાલોમહંસચરિયાવણ્ણના • 15. Mahālomahaṃsacariyāvaṇṇanā

    ઉદ્દાનગાથાવણ્ણના • Uddānagāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact