Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā

    ચતુમહાપદેસકથાવણ્ણના

    Catumahāpadesakathāvaṇṇanā

    ૩૦૫. પરિમદ્દન્તાતિ ઉપપરિક્ખન્તા. દ્વે પટા દેસનામેનેવ વુત્તાતિ તેસં સરૂપદસ્સનપદમેતં. નાઞ્ઞનિવત્તનપદં પત્તુણ્ણપટસ્સાપિ દેસનામેન વુત્તત્તા.

    305.Parimaddantāti upaparikkhantā. Dve paṭā desanāmeneva vuttāti tesaṃ sarūpadassanapadametaṃ. Nāññanivattanapadaṃ pattuṇṇapaṭassāpi desanāmena vuttattā.

    તુમ્બાતિ ભાજનાનિ. ફલતુમ્બો નામ લાબુઆદિ. ઉદકતુમ્બો ઉદકઘટો. કિલઞ્જચ્છત્તન્તિ વેળુવિલીવેહિ વાયિત્વા કતછત્તં. સમ્ભિન્નરસન્તિ મિસ્સીભૂતરસં.

    Tumbāti bhājanāni. Phalatumbo nāma lābuādi. Udakatumbo udakaghaṭo. Kilañjacchattanti veḷuvilīvehi vāyitvā katachattaṃ. Sambhinnarasanti missībhūtarasaṃ.

    ચતુમહાપદેસકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Catumahāpadesakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.

    ભેસજ્જક્ખન્ધકવણ્ણનાનયો નિટ્ઠિતો.

    Bhesajjakkhandhakavaṇṇanānayo niṭṭhito.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi / ૧૮૫. ચતુમહાપદેસકથા • 185. Catumahāpadesakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / ચતુમહાપદેસકથા • Catumahāpadesakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ચતુમહાપદેસકથાવણ્ણના • Catumahāpadesakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / કેણિયજટિલવત્થુકથાવણ્ણના • Keṇiyajaṭilavatthukathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૮૫. ચતુમહાપદેસકથા • 185. Catumahāpadesakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact