Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā

    [૪૪૧] ૩. ચતુપોસથિકજાતકવણ્ણના

    [441] 3. Catuposathikajātakavaṇṇanā

    ૨૪-૩૮. યો કોપનેય્યોતિ ઇદં ચતુપોસથિકજાતકં પુણ્ણકજાતકે આવિ ભવિસ્સતિ.

    24-38.Yo kopaneyyoti idaṃ catuposathikajātakaṃ puṇṇakajātake āvi bhavissati.

    ચતુપોસથિકજાતકવણ્ણના તતિયા.

    Catuposathikajātakavaṇṇanā tatiyā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi / ૪૪૧. ચતુપોસથિયજાતકં • 441. Catuposathiyajātakaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact