Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) |
૪-૯. છન્દરાગસુત્તાદિવણ્ણના
4-9. Chandarāgasuttādivaṇṇanā
૨૫-૩૦. ચતુત્થાદીનિ ધાતુસંયુત્તે વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બાનિ. પટિપાટિયા પનેત્થ પઞ્ચમછટ્ઠસત્તમેસુ ચત્તારિ સચ્ચાનિ કથિતાનિ, અટ્ઠમનવમેસુ વટ્ટવિવટ્ટં. ચતુત્થાદીનિ.
25-30. Catutthādīni dhātusaṃyutte vuttanayeneva veditabbāni. Paṭipāṭiyā panettha pañcamachaṭṭhasattamesu cattāri saccāni kathitāni, aṭṭhamanavamesu vaṭṭavivaṭṭaṃ. Catutthādīni.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૪. છન્દરાગસુત્તં • 4. Chandarāgasuttaṃ
૫. અસ્સાદસુત્તં • 5. Assādasuttaṃ
૬. દુતિયઅસ્સાદસુત્તં • 6. Dutiyaassādasuttaṃ
૭. તતિયઅસ્સાદસુત્તં • 7. Tatiyaassādasuttaṃ
૮. અભિનન્દનસુત્તં • 8. Abhinandanasuttaṃ
૯. ઉપ્પાદસુત્તં • 9. Uppādasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૪-૯. છન્દરાગસુત્તાદિવણ્ણના • 4-9. Chandarāgasuttādivaṇṇanā