Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) |
૪-૯. છન્દરાગસુત્તાદિવણ્ણના
4-9. Chandarāgasuttādivaṇṇanā
૨૫-૩૦. ધાતુસંયુત્તે વુત્તનયેનેવ વેદિતબ્બાનિ, કેવલઞ્હિ એત્થ ખન્ધવસેન દેસના આગતા, તત્થ ધાતુવસેનાતિ અયમેવ વિસેસો. ચત્તારિ સચ્ચાનિ કથિતાનિ અસ્સાદાદીનવનિસ્સરણવસેન દેસનાય પવત્તત્તા.
25-30.Dhātusaṃyutte vuttanayeneva veditabbāni, kevalañhi ettha khandhavasena desanā āgatā, tattha dhātuvasenāti ayameva viseso. Cattāri saccāni kathitāni assādādīnavanissaraṇavasena desanāya pavattattā.
છન્દરાગસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Chandarāgasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
૪. છન્દરાગસુત્તં • 4. Chandarāgasuttaṃ
૫. અસ્સાદસુત્તં • 5. Assādasuttaṃ
૬. દુતિયઅસ્સાદસુત્તં • 6. Dutiyaassādasuttaṃ
૭. તતિયઅસ્સાદસુત્તં • 7. Tatiyaassādasuttaṃ
૮. અભિનન્દનસુત્તં • 8. Abhinandanasuttaṃ
૯. ઉપ્પાદસુત્તં • 9. Uppādasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૪-૯. છન્દરાગસુત્તાદિવણ્ણના • 4-9. Chandarāgasuttādivaṇṇanā