Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના

    6. Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૦૦૧. છટ્ઠે ભિક્ખુવિભઙ્ગે અચેલકસિક્ખાપદેન એકપરિચ્છેદં. ઇધ અગારિકો વિસેસો, તસ્મા ‘‘અસાધારણ’’ન્તિ વદન્તિ.

    1001. Chaṭṭhe bhikkhuvibhaṅge acelakasikkhāpadena ekaparicchedaṃ. Idha agāriko viseso, tasmā ‘‘asādhāraṇa’’nti vadanti.

    છટ્ઠસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Chaṭṭhasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    ૧૦૦૩-૮. સત્તમટ્ઠમેસુ વત્તબ્બં નત્થિ.

    1003-8. Sattamaṭṭhamesu vattabbaṃ natthi.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga
    ૬. છટ્ઠસિક્ખાપદં • 6. Chaṭṭhasikkhāpadaṃ
    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ
    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā
    ૭. સત્તમસિક્ખાપદવણ્ણના • 7. Sattamasikkhāpadavaṇṇanā
    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8. Aṭṭhamasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi
    ૭. સત્તમસિક્ખાપદં • 7. Sattamasikkhāpadaṃ
    ૮. અટ્ઠમસિક્ખાપદં • 8. Aṭṭhamasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact