Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૮. છવિસુત્તવણ્ણના

    8. Chavisuttavaṇṇanā

    ૧૭૭. અટ્ઠમે યસ્મા લાભસક્કારસિલોકો નરકાદીસુ, નિબ્બત્તેન્તો સકલમ્પિ ઇમં અત્તભાવં નાસેતિ, ઇધાપિ મરણમ્પિ મરણમત્તમ્પિ દુક્ખં આવહતિ, તસ્મા છવિં છિન્દતીતિઆદિ વુત્તં. અટ્ઠમં.

    177. Aṭṭhame yasmā lābhasakkārasiloko narakādīsu, nibbattento sakalampi imaṃ attabhāvaṃ nāseti, idhāpi maraṇampi maraṇamattampi dukkhaṃ āvahati, tasmā chaviṃ chindatītiādi vuttaṃ. Aṭṭhamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૮. છવિસુત્તં • 8. Chavisuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૮. છવિસુત્તવણ્ણના • 8. Chavisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact