Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)

    ૧૧. ચીરાસુત્તવણ્ણના

    11. Cīrāsuttavaṇṇanā

    ૨૪૫. એકાદસમં ઉત્તાનમેવ દસમેન સદિસત્તા. તત્થ હિ ભોજનં ઉપાસકસ્સ આભતં, ઇધ ચીવરદાનન્તિ અયમેવ વિસેસો.

    245.Ekādasamaṃ uttānameva dasamena sadisattā. Tattha hi bhojanaṃ upāsakassa ābhataṃ, idha cīvaradānanti ayameva viseso.

    ચીરાસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Cīrāsuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧૧. ચીરાસુત્તં • 11. Cīrāsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦-૧૧. દુતિયસુક્કાસુત્તાદિવણ્ણના • 10-11. Dutiyasukkāsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact