Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā

    ૭. ચિત્તારમ્મણકથાવણ્ણના

    7. Cittārammaṇakathāvaṇṇanā

    ૪૩૬-૪૩૮. વત્તબ્બપટિઞ્ઞાતિ ફસ્સારમ્મણે ઞાણં વત્તબ્બં ચેતોપરિયઞાણન્તિ એવં પવત્તા પટિઞ્ઞા.

    436-438. Vattabbapaṭiññāti phassārammaṇe ñāṇaṃ vattabbaṃ cetopariyañāṇanti evaṃ pavattā paṭiññā.

    ચિત્તારમ્મણકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Cittārammaṇakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૪૯) ૭. ચિત્તારમ્મણકથા • (49) 7. Cittārammaṇakathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૭. ચિત્તારમ્મણકથાવણ્ણના • 7. Cittārammaṇakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā / ૭. ચિત્તારમ્મણકથાવણ્ણના • 7. Cittārammaṇakathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact