Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨-૩. ચિત્તસુત્તાદિવણ્ણના

    2-3. Cittasuttādivaṇṇanā

    ૬૨. દુતિયે સબ્બેવ વસમન્વગૂતિ યે ચિત્તસ્સ વસં ગચ્છન્તિ, તેસંયેવ અનવસેસપરિયાદાનમેતં. દુતિયં.

    62. Dutiye sabbeva vasamanvagūti ye cittassa vasaṃ gacchanti, tesaṃyeva anavasesapariyādānametaṃ. Dutiyaṃ.

    ૬૩. તતિયેપિ એસેવ નયો. તતિયં.

    63. Tatiyepi eseva nayo. Tatiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya
    ૨. ચિત્તસુત્તં • 2. Cittasuttaṃ
    ૩. તણ્હાસુત્તં • 3. Taṇhāsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā)
    ૨. ચિત્તસુત્તવણ્ણના • 2. Cittasuttavaṇṇanā
    ૩. તણ્હાસુત્તવણ્ણના • 3. Taṇhāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact