Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    દુતિયગાથાસઙ્ગણિકવણ્ણના

    Dutiyagāthāsaṅgaṇikavaṇṇanā

    ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના

    Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ૩૫૯. વિગ્ગાહિકકથન્તિ અત્થો. નિસામયાતિ સલ્લક્ખેહિ. ‘‘કારય’’ ઇતિ પાઠો. પુબ્બાપરં ન જાનાતિ, તસ્મા અકોવિદો હોતીતિ એકે. અયં પન દુવિધેપિ કિચ્ચે કેનચિ ઇરિયાપથેન.

    359. Viggāhikakathanti attho. Nisāmayāti sallakkhehi. ‘‘Kāraya’’ iti pāṭho. Pubbāparaṃ na jānāti, tasmā akovido hotīti eke. Ayaṃ pana duvidhepi kicce kenaci iriyāpathena.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / ૧. ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જના • 1. Codanādipucchāvissajjanā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā / ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / દુતિયગાથાસઙ્ગણિકવણ્ણના • Dutiyagāthāsaṅgaṇikavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ચોદનાદિપુચ્છાવિસ્સજ્જનાવણ્ણના • Codanādipucchāvissajjanāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact