Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ચૂળનિદ્દેસપાળિ • Cūḷaniddesapāḷi

    પારાયનવગ્ગો • Pārāyanavaggo

    વત્થુગાથા • Vatthugāthā

    ૧. અજિતમાણવપુચ્છા • 1. Ajitamāṇavapucchā

    ૨. તિસ્સમેત્તેય્યમાણવપુચ્છા • 2. Tissametteyyamāṇavapucchā

    ૩. પુણ્ણકમાણવપુચ્છા • 3. Puṇṇakamāṇavapucchā

    ૪. મેત્તગૂમાણવપુચ્છા • 4. Mettagūmāṇavapucchā

    ૫. ધોતકમાણવપુચ્છા • 5. Dhotakamāṇavapucchā

    ૬. ઉપસીવમાણવપુચ્છા • 6. Upasīvamāṇavapucchā

    ૭. નન્દમાણવપુચ્છા • 7. Nandamāṇavapucchā

    ૮. હેમકમાણવપુચ્છા • 8. Hemakamāṇavapucchā

    ૯. તોદેય્યમાણવપુચ્છા • 9. Todeyyamāṇavapucchā

    ૧૦. કપ્પમાણવપુચ્છા • 10. Kappamāṇavapucchā

    ૧૧. જતુકણ્ણિમાણવપુચ્છા • 11. Jatukaṇṇimāṇavapucchā

    ૧૨. ભદ્રાવુધમાણવપુચ્છા • 12. Bhadrāvudhamāṇavapucchā

    ૧૩. ઉદયમાણવપુચ્છા • 13. Udayamāṇavapucchā

    ૧૪. પોસાલમાણવપુચ્છા • 14. Posālamāṇavapucchā

    ૧૫. મોઘરાજમાણવપુચ્છા • 15. Mogharājamāṇavapucchā

    ૧૬. પિઙ્ગિયમાણવપુચ્છા • 16. Piṅgiyamāṇavapucchā

    ૧૭. પારાયનત્થુતિગાથા • 17. Pārāyanatthutigāthā

    ૧૮. પારાયનાનુગીતિગાથા • 18. Pārāyanānugītigāthā

    પારાયનવગ્ગનિદ્દેસો • Pārāyanavagganiddeso

    ૧. અજિતમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 1. Ajitamāṇavapucchāniddeso

    ૨. તિસ્સમેત્તેય્યમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 2. Tissametteyyamāṇavapucchāniddeso

    ૩. પુણ્ણકમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 3. Puṇṇakamāṇavapucchāniddeso

    ૪. મેત્તગૂમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 4. Mettagūmāṇavapucchāniddeso

    ૫. ધોતકમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 5. Dhotakamāṇavapucchāniddeso

    ૬. ઉપસીવમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 6. Upasīvamāṇavapucchāniddeso

    ૭. નન્દમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 7. Nandamāṇavapucchāniddeso

    ૮. હેમકમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 8. Hemakamāṇavapucchāniddeso

    ૯. તોદેય્યમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 9. Todeyyamāṇavapucchāniddeso

    ૧૦. કપ્પમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 10. Kappamāṇavapucchāniddeso

    ૧૧. જતુકણ્ણિમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 11. Jatukaṇṇimāṇavapucchāniddeso

    ૧૨. ભદ્રાવુધમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 12. Bhadrāvudhamāṇavapucchāniddeso

    ૧૩. ઉદયમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 13. Udayamāṇavapucchāniddeso

    ૧૪. પોસાલમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 14. Posālamāṇavapucchāniddeso

    ૧૫. મોઘરાજમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 15. Mogharājamāṇavapucchāniddeso

    ૧૬. પિઙ્ગિયમાણવપુચ્છાનિદ્દેસો • 16. Piṅgiyamāṇavapucchāniddeso

    ૧૭. પારાયનત્થુતિગાથાનિદ્દેસો • 17. Pārāyanatthutigāthāniddeso

    ૧૮. પારાયનાનુગીતિગાથાનિદ્દેસો • 18. Pārāyanānugītigāthāniddeso

    ખગ્ગવિસાણસુત્તો • Khaggavisāṇasutto

    ખગ્ગવિસાણસુત્તનિદ્દેસો • Khaggavisāṇasuttaniddeso

    પઠમવગ્ગો • Paṭhamavaggo

    દુતિયવગ્ગો • Dutiyavaggo

    તતિયવગ્ગો • Tatiyavaggo

    ચતુત્થવગ્ગો • Catutthavaggo


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact