Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ચૂળવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Cūḷavagga-aṭṭhakathā

    ૧. કમ્મક્ખન્ધકં • 1. Kammakkhandhakaṃ

    તજ્જનીયકમ્મકથા • Tajjanīyakammakathā

    અધમ્મકમ્મદ્વાદસકકથા • Adhammakammadvādasakakathā

    નપ્પટિપ્પસ્સમ્ભેતબ્બઅટ્ઠારસકાદિકથા • Nappaṭippassambhetabbaaṭṭhārasakādikathā

    નિયસ્સકમ્મકથા • Niyassakammakathā

    પબ્બાજનીયકમ્મકથા • Pabbājanīyakammakathā

    પટિસારણીયકમ્મકથા • Paṭisāraṇīyakammakathā

    અધમ્મકમ્માદિદ્વાદસકકથા • Adhammakammādidvādasakakathā

    આપત્તિયા અદસ્સને ઉક્ખેપનીયકમ્મકથા • Āpattiyā adassane ukkhepanīyakammakathā

    ૨. પારિવાસિકક્ખન્ધકં • 2. Pārivāsikakkhandhakaṃ

    પારિવાસિકવત્તકથા • Pārivāsikavattakathā

    મૂલાયપટિકસ્સનારહવત્તકથા • Mūlāyapaṭikassanārahavattakathā

    માનત્તચારિકવત્તકથા • Mānattacārikavattakathā

    ૩. સમુચ્ચયક્ખન્ધકં • 3. Samuccayakkhandhakaṃ

    સુક્કવિસ્સટ્ઠિકથા • Sukkavissaṭṭhikathā

    પરિવાસકથા • Parivāsakathā

    પટિચ્છન્નપરિવાસકથા • Paṭicchannaparivāsakathā

    સમોધાનપરિવાસકથા • Samodhānaparivāsakathā

    અગ્ઘસમોધાનપરિવાસકથા • Agghasamodhānaparivāsakathā

    દ્વેમાસપરિવાસકથા • Dvemāsaparivāsakathā

    સુદ્ધન્તપરિવાસાદિકથા • Suddhantaparivāsādikathā

    દ્વેભિક્ખુવારએકાદસકાદિકથા • Dvebhikkhuvāraekādasakādikathā

    ૪. સમથક્ખન્ધકં • 4. Samathakkhandhakaṃ

    સમ્મુખાવિનયકથા • Sammukhāvinayakathā

    સતિવિનયકથા • Sativinayakathā

    અમૂળ્હવિનયકથા • Amūḷhavinayakathā

    યેભુય્યસિકાકથા • Yebhuyyasikākathā

    તસ્સપાપિયસિકાકથા • Tassapāpiyasikākathā

    તિણવત્થારકાદિકથા • Tiṇavatthārakādikathā

    અધિકરણકથા • Adhikaraṇakathā

    અધિકરણવૂપસમનસમથકથા • Adhikaraṇavūpasamanasamathakathā

    તિવિધસલાકગ્ગાહકથા • Tividhasalākaggāhakathā

    તસ્સપાપિયસિકાવિનયકથા • Tassapāpiyasikāvinayakathā

    ૫. ખુદ્દકવત્થુક્ખન્ધકં • 5. Khuddakavatthukkhandhakaṃ

    ખુદ્દકવત્થુકથા • Khuddakavatthukathā

    ૬. સેનાસનક્ખન્ધકં • 6. Senāsanakkhandhakaṃ

    વિહારાનુજાનનકથા • Vihārānujānanakathā

    આસનપ્પટિબાહનાદિકથા • Āsanappaṭibāhanādikathā

    સેનાસનગ્ગાહકથા • Senāsanaggāhakathā

    ઉપનન્દવત્થુકથા • Upanandavatthukathā

    અવિસ્સજ્જિયવત્થુકથા • Avissajjiyavatthukathā

    નવકમ્મદાનકથા • Navakammadānakathā

    અઞ્ઞત્રપટિભોગપટિક્ખેપાદિકથા • Aññatrapaṭibhogapaṭikkhepādikathā

    સઙ્ઘભત્તાદિઅનુજાનનકથા • Saṅghabhattādianujānanakathā

    ઉદ્દેસભત્તકથા • Uddesabhattakathā

    નિમન્તનભત્તકથા • Nimantanabhattakathā

    સલાકભત્તકથા • Salākabhattakathā

    પક્ખિકભત્તાદિકથા • Pakkhikabhattādikathā

    ૭. સઙ્ઘભેદકક્ખન્ધકં • 7. Saṅghabhedakakkhandhakaṃ

    છસક્યપબ્બજ્જાકથા • Chasakyapabbajjākathā

    પકાસનીયકમ્માદિકથા • Pakāsanīyakammādikathā

    સઙ્ઘભેદકકથા • Saṅghabhedakakathā

    ઉપાલિપઞ્હાકથા • Upālipañhākathā

    ૮. વત્તક્ખન્ધકં • 8. Vattakkhandhakaṃ

    આગન્તુકવત્તકથા • Āgantukavattakathā

    આવાસિકવત્તકથા • Āvāsikavattakathā

    ગમિકવત્તકથા • Gamikavattakathā

    અનુમોદનવત્તકથા • Anumodanavattakathā

    ભત્તગ્ગવત્તકથા • Bhattaggavattakathā

    પિણ્ડચારિકવત્તકથા • Piṇḍacārikavattakathā

    આરઞ્ઞિકવત્તકથા • Āraññikavattakathā

    સેનાસનવત્તકથા • Senāsanavattakathā

    જન્તાઘરવત્તાદિકથા • Jantāgharavattādikathā

    ૯. પાતિમોક્ખટ્ઠપનક્ખન્ધકં • 9. Pātimokkhaṭṭhapanakkhandhakaṃ

    પાતિમોક્ખુદ્દેસયાચનકથા • Pātimokkhuddesayācanakathā

    પાતિમોક્ખસવનારહકથા • Pātimokkhasavanārahakathā

    ધમ્મિકાધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથા • Dhammikādhammikapātimokkhaṭṭhapanakathā

    ધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથા • Dhammikapātimokkhaṭṭhapanakathā

    અત્તાદાનઅઙ્ગકથા • Attādānaaṅgakathā

    ચોદકેનપચ્ચવેક્ખિતબ્બધમ્મકથા • Codakenapaccavekkhitabbadhammakathā

    ચોદકેનઉપટ્ઠાપેતબ્બકથા • Codakenaupaṭṭhāpetabbakathā

    ચોદકચુદિતકપટિસંયુત્તકથા • Codakacuditakapaṭisaṃyuttakathā

    ૧૦. ભિક્ખુનિક્ખન્ધકં • 10. Bhikkhunikkhandhakaṃ

    મહાપજાપતિગોતમીવત્થુકથા • Mahāpajāpatigotamīvatthukathā

    ભિક્ખુનીઉપસમ્પદાનુજાનનકથા • Bhikkhunīupasampadānujānanakathā

    ૧૧. પઞ્ચસતિકક્ખન્ધકં • 11. Pañcasatikakkhandhakaṃ

    ખુદ્દાનુખુદ્દકસિક્ખાપદકથા • Khuddānukhuddakasikkhāpadakathā

    ૧૨. સત્તસતિકક્ખન્ધકં • 12. Sattasatikakkhandhakaṃ

    દસવત્થુકથા • Dasavatthukathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact