Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. લાભસક્કારસંયુત્તં

    6. Lābhasakkārasaṃyuttaṃ

    ૧. પઠમવગ્ગો

    1. Paṭhamavaggo

    ૧. દારુણસુત્તવણ્ણના

    1. Dāruṇasuttavaṇṇanā

    ૧૫૭. લાભસક્કારસંયુત્તસ્સ પઠમે દારુણોતિ થદ્ધો. લાભસક્કારસિલોકોતિ એત્થ લાભો નામ ચતુપચ્ચયલાભો. સક્કારોતિ તેસંયેવ સુકતાનં સુસઙ્ખતાનં લાભો. સિલોકોતિ વણ્ણઘોસો. કટુકોતિ તિખિણો. ફરુસોતિ ખરો. અન્તરાયિકોતિ અન્તરાયકરો. પઠમં.

    157. Lābhasakkārasaṃyuttassa paṭhame dāruṇoti thaddho. Lābhasakkārasilokoti ettha lābho nāma catupaccayalābho. Sakkāroti tesaṃyeva sukatānaṃ susaṅkhatānaṃ lābho. Silokoti vaṇṇaghoso. Kaṭukoti tikhiṇo. Pharusoti kharo. Antarāyikoti antarāyakaro. Paṭhamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. દારુણસુત્તં • 1. Dāruṇasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧. દારુણસુત્તવણ્ણના • 1. Dāruṇasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact