Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā

    ૧૦. દસમસિક્ખાપદવણ્ણના

    10. Dasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૮૮૨. દસમે અનાપત્તિવારો રોદનસ્સેવ, ન વધસ્સ, તસ્મા ઞાતિબ્યસનાદીહિ ફુટ્ઠાપિ અત્તાનં વધતિ એવ, ન રોદતિ, દુક્કટમેવ.

    882. Dasame anāpattivāro rodanasseva, na vadhassa, tasmā ñātibyasanādīhi phuṭṭhāpi attānaṃ vadhati eva, na rodati, dukkaṭameva.

    દસમસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dasamasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.

    અન્ધકારવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Andhakāravaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga / ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact