Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૮. દસ્સનેનપહાતબ્બત્તિકવણ્ણના

    8. Dassanenapahātabbattikavaṇṇanā

    દસ્સનેનપહાતબ્બત્તિકે દસ્સનેન પહાતબ્બો ધમ્મો ભાવનાય પહાતબ્બસ્સ ધમ્મસ્સ એકેનપિ પચ્ચયેન પચ્ચયો ન હોતીતિ ઇદં પટિચ્ચસમુપ્પાદવિભઙ્ગે વિચારિતનયેન વિચારેતબ્બન્તિ.

    Dassanenapahātabbattike dassanena pahātabbo dhammo bhāvanāya pahātabbassa dhammassa ekenapi paccayena paccayo na hotīti idaṃ paṭiccasamuppādavibhaṅge vicāritanayena vicāretabbanti.

    દસ્સનેનપહાતબ્બત્તિકવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dassanenapahātabbattikavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact