Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૪. દેવદહવગ્ગો

    14. Devadahavaggo

    ૧. દેવદહસુત્તવણ્ણના

    1. Devadahasuttavaṇṇanā

    ૧૩૪. દેવદહવગ્ગસ્સ પઠમે દેવદહન્તિ નપુંસકલિઙ્ગેન લદ્ધનામો નિગમો. મનોરમાતિ મનં રમયન્તા, મનાપાતિ અત્થો. અમનોરમાતિ અમનાપા.

    134. Devadahavaggassa paṭhame devadahanti napuṃsakaliṅgena laddhanāmo nigamo. Manoramāti manaṃ ramayantā, manāpāti attho. Amanoramāti amanāpā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૧. દેવદહસુત્તં • 1. Devadahasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૧. દેવદહસુત્તવણ્ણના • 1. Devadahasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact