Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. દેવદત્તસુત્તવણ્ણના

    2. Devadattasuttavaṇṇanā

    ૧૮૩. દુતિયે અચિરપક્કન્તેતિ સઙ્ઘં ભિન્દિત્વા નચિરસ્સેવ વેળુવનતો ગયાસીસં ગતે. અસ્સતરિન્તિ ગદ્રભસ્સ વળવાય જાતં. દુતિયં.

    183. Dutiye acirapakkanteti saṅghaṃ bhinditvā nacirasseva veḷuvanato gayāsīsaṃ gate. Assatarinti gadrabhassa vaḷavāya jātaṃ. Dutiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૨. દેવદત્તસુત્તં • 2. Devadattasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૨. દેવદત્તસુત્તવણ્ણના • 2. Devadattasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact