Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પઞ્ચપકરણ-મૂલટીકા • Pañcapakaraṇa-mūlaṭīkā

    ૨. ધમ્મદેસનાકથાવણ્ણના

    2. Dhammadesanākathāvaṇṇanā

    ૮૦૪-૮૦૬. તસ્સ ચ દેસનં સમ્પટિચ્છિત્વા સયમેવ ચ આયસ્મતા આનન્દત્થેરેન દેસિતોતિ વદતિ.

    804-806. Tassa ca desanaṃ sampaṭicchitvā sayameva ca āyasmatā ānandattherena desitoti vadati.

    ધમ્મદેસનાકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dhammadesanākathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / અભિધમ્મપિટક • Abhidhammapiṭaka / કથાવત્થુપાળિ • Kathāvatthupāḷi / (૧૭૮) ૨. ધમ્મદેસનાકથા • (178) 2. Dhammadesanākathā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / અભિધમ્મપિટક (અટ્ઠકથા) • Abhidhammapiṭaka (aṭṭhakathā) / પઞ્ચપકરણ-અટ્ઠકથા • Pañcapakaraṇa-aṭṭhakathā / ૨. ધમ્મદેસનાકથાવણ્ણના • 2. Dhammadesanākathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / અભિધમ્મપિટક (ટીકા) • Abhidhammapiṭaka (ṭīkā) / પઞ્ચપકરણ-અનુટીકા • Pañcapakaraṇa-anuṭīkā / ૨. ધમ્મદેસનાકથાવણ્ણના • 2. Dhammadesanākathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact