Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સંયુત્તનિકાય (અટ્ઠકથા) • Saṃyuttanikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. ધમ્મકથિકસુત્તવણ્ણના

    3. Dhammakathikasuttavaṇṇanā

    ૧૧૫. તતિયે પઠમેન ધમ્મકથિકો, દુતિયેન સેખભૂમિ, તતિયેન અસેખભૂમીતિ એવં ધમ્મકથિકં પુચ્છિતેન વિસેસેત્વા દ્વે ભૂમિયો કથિતા. તતિયં.

    115. Tatiye paṭhamena dhammakathiko, dutiyena sekhabhūmi, tatiyena asekhabhūmīti evaṃ dhammakathikaṃ pucchitena visesetvā dve bhūmiyo kathitā. Tatiyaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / સંયુત્તનિકાય • Saṃyuttanikāya / ૩. ધમ્મકથિકસુત્તં • 3. Dhammakathikasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / સંયુત્તનિકાય (ટીકા) • Saṃyuttanikāya (ṭīkā) / ૩. ધમ્મકથિકસુત્તવણ્ણના • 3. Dhammakathikasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact