Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ધમ્મપદ-અટ્ઠકથા • Dhammapada-aṭṭhakathā

    (પઠમો ભાગો) • (Paṭhamo bhāgo)

    ૧. યમકવગ્ગો • 1. Yamakavaggo

    ૨. અપ્પમાદવગ્ગો • 2. Appamādavaggo

    ૩. ચિત્તવગ્ગો • 3. Cittavaggo

    ૪. પુપ્ફવગ્ગો • 4. Pupphavaggo

    ૫. બાલવગ્ગો • 5. Bālavaggo

    ૬. પણ્ડિતવગ્ગો • 6. Paṇḍitavaggo

    ૭. અરહન્તવગ્ગો • 7. Arahantavaggo

    ૮. સહસ્સવગ્ગો • 8. Sahassavaggo

    (દુતિયો ભાગો) • (Dutiyo bhāgo)

    ૯. પાપવગ્ગો • 9. Pāpavaggo

    ૧૦. દણ્ડવગ્ગો • 10. Daṇḍavaggo

    ૧૧. જરાવગ્ગો • 11. Jarāvaggo

    ૧૨. અત્તવગ્ગો • 12. Attavaggo

    ૧૩. લોકવગ્ગો • 13. Lokavaggo

    ૧૪. બુદ્ધવગ્ગો • 14. Buddhavaggo

    ૧૫. સુખવગ્ગો • 15. Sukhavaggo

    ૧૬. પિયવગ્ગો • 16. Piyavaggo

    ૧૭. કોધવગ્ગો • 17. Kodhavaggo

    ૧૮. મલવગ્ગો • 18. Malavaggo

    ૧૯. ધમ્મટ્ઠવગ્ગો • 19. Dhammaṭṭhavaggo

    ૨૦. મગ્ગવગ્ગો • 20. Maggavaggo

    ૨૧. પકિણ્ણકવગ્ગો • 21. Pakiṇṇakavaggo

    ૨૨. નિરયવગ્ગો • 22. Nirayavaggo

    ૨૩. નાગવગ્ગો • 23. Nāgavaggo

    ૨૪. તણ્હાવગ્ગો • 24. Taṇhāvaggo

    ૨૫. ભિક્ખુવગ્ગો • 25. Bhikkhuvaggo

    ૨૬. બ્રાહ્મણવગ્ગો • 26. Brāhmaṇavaggo


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact