Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka) |
ધમ્મસઙ્ગણી-અનુટીકા • Dhammasaṅgaṇī-anuṭīkā
વીસતિગાથાવણ્ણના • Vīsatigāthāvaṇṇanā
નિદાનકથાવણ્ણના • Nidānakathāvaṇṇanā
સુમેધકથાવણ્ણના • Sumedhakathāvaṇṇanā
૧. ચિત્તુપ્પાદકણ્ડં • 1. Cittuppādakaṇḍaṃ
તિકમાતિકાપદવણ્ણના • Tikamātikāpadavaṇṇanā
દુકમાતિકાપદવણ્ણના • Dukamātikāpadavaṇṇanā
સુત્તન્તિકદુકમાતિકાપદવણ્ણના • Suttantikadukamātikāpadavaṇṇanā
કામાવચરકુસલપદભાજનીયવણ્ણના • Kāmāvacarakusalapadabhājanīyavaṇṇanā
કામાવચરકુસલં • Kāmāvacarakusalaṃ
કાયકમ્મદ્વારકથાવણ્ણના • Kāyakammadvārakathāvaṇṇanā
વચીકમ્મદ્વારકથાવણ્ણના • Vacīkammadvārakathāvaṇṇanā
મનોકમ્મદ્વારકથાવણ્ણના • Manokammadvārakathāvaṇṇanā
કમ્મકથાવણ્ણના • Kammakathāvaṇṇanā
અકુસલકમ્મપથકથાવણ્ણના • Akusalakammapathakathāvaṇṇanā
કુસલકમ્મપથકથાવણ્ણના • Kusalakammapathakathāvaṇṇanā
કમ્મપથસંસન્દનકથાવણ્ણના • Kammapathasaṃsandanakathāvaṇṇanā
ધમ્મુદ્દેસવારકથા • Dhammuddesavārakathā
ફસ્સપઞ્ચમકરાસિવણ્ણના • Phassapañcamakarāsivaṇṇanā
ઝાનઙ્ગરાસિવણ્ણના • Jhānaṅgarāsivaṇṇanā
ઇન્દ્રિયરાસિવણ્ણના • Indriyarāsivaṇṇanā
મગ્ગઙ્ગરાસિવણ્ણના • Maggaṅgarāsivaṇṇanā
બલરાસિવણ્ણના • Balarāsivaṇṇanā
મૂલરાસિવણ્ણના • Mūlarāsivaṇṇanā
કમ્મપથરાસિવણ્ણના • Kammapatharāsivaṇṇanā
પસ્સદ્ધાદિયુગલવણ્ણના • Passaddhādiyugalavaṇṇanā
યેવાપનકવણ્ણના • Yevāpanakavaṇṇanā
કામાવચરકુસલં • Kāmāvacarakusalaṃ
નિદ્દેસવારકથાવણ્ણના • Niddesavārakathāvaṇṇanā
કોટ્ઠાસવારકથાવણ્ણના • Koṭṭhāsavārakathāvaṇṇanā
સુઞ્ઞતવારાદિવણ્ણના • Suññatavārādivaṇṇanā
રૂપાવચરકુસલં • Rūpāvacarakusalaṃ
પઠમજ્ઝાનકથાવણ્ણના • Paṭhamajjhānakathāvaṇṇanā
દુતિયજ્ઝાનકથાવણ્ણના • Dutiyajjhānakathāvaṇṇanā
તતિયજ્ઝાનકથાવણ્ણના • Tatiyajjhānakathāvaṇṇanā
પઞ્ચકનયવણ્ણના • Pañcakanayavaṇṇanā
પટિપદાચતુક્કાદિવણ્ણના • Paṭipadācatukkādivaṇṇanā
કસિણકથાવણ્ણના • Kasiṇakathāvaṇṇanā
અભિભાયતનકથાવણ્ણના • Abhibhāyatanakathāvaṇṇanā
વિમોક્ખકથાવણ્ણના • Vimokkhakathāvaṇṇanā
બ્રહ્મવિહારકથાવણ્ણના • Brahmavihārakathāvaṇṇanā
અસુભકથાવણ્ણના • Asubhakathāvaṇṇanā
અરૂપાવચરકુસલકથાવણ્ણના • Arūpāvacarakusalakathāvaṇṇanā
તેભૂમકકુસલવણ્ણના • Tebhūmakakusalavaṇṇanā
લોકુત્તરકુસલવણ્ણના • Lokuttarakusalavaṇṇanā
લોકુત્તરકુસલં • Lokuttarakusalaṃ
પકિણ્ણકકથાવણ્ણના • Pakiṇṇakakathāvaṇṇanā
પઠમમગ્ગવીસતિમહાનયવણ્ણના • Paṭhamamaggavīsatimahānayavaṇṇanā
ચતુમગ્ગનયસહસ્સવણ્ણના • Catumagganayasahassavaṇṇanā
ધમ્મુદ્દેસવારો • Dhammuddesavāro
પઠમચિત્તવણ્ણના • Paṭhamacittavaṇṇanā
નિદ્દેસવારકથાવણ્ણના • Niddesavārakathāvaṇṇanā
તતિયચિત્તવણ્ણના • Tatiyacittavaṇṇanā
ચતુત્થચિત્તવણ્ણના • Catutthacittavaṇṇanā
નવમચિત્તવણ્ણના • Navamacittavaṇṇanā
એકાદસમચિત્તવણ્ણના • Ekādasamacittavaṇṇanā
દ્વાદસમચિત્તવણ્ણના • Dvādasamacittavaṇṇanā
અહેતુકકુસલવિપાકવણ્ણના • Ahetukakusalavipākavaṇṇanā
અટ્ઠમહાવિપાકચિત્તવણ્ણના • Aṭṭhamahāvipākacittavaṇṇanā
વિપાકુદ્ધારકથાવણ્ણના • Vipākuddhārakathāvaṇṇanā
રૂપાવચરારૂપાવચરવિપાકકથાવણ્ણના • Rūpāvacarārūpāvacaravipākakathāvaṇṇanā
લોકુત્તરવિપાકકથાવણ્ણના • Lokuttaravipākakathāvaṇṇanā
કિરિયાબ્યાકતકથાવણ્ણના • Kiriyābyākatakathāvaṇṇanā
તિવિધરૂપસઙ્ગહવણ્ણના • Tividharūpasaṅgahavaṇṇanā
ચતુબ્બિધાદિરૂપસઙ્ગહવણ્ણના • Catubbidhādirūpasaṅgahavaṇṇanā
એકકનિદ્દેસવણ્ણના • Ekakaniddesavaṇṇanā
ઉપાદાભાજનીયવણ્ણના • Upādābhājanīyavaṇṇanā
નોઉપાદાભાજનીયકથાવણ્ણના • Noupādābhājanīyakathāvaṇṇanā
ચતુક્કનિદ્દેસવણ્ણના • Catukkaniddesavaṇṇanā
પઞ્ચકનિદ્દેસવણ્ણના • Pañcakaniddesavaṇṇanā
પકિણ્ણકકથાવણ્ણના • Pakiṇṇakakathāvaṇṇanā
૩. નિક્ખેપકણ્ડં • 3. Nikkhepakaṇḍaṃ
તિકનિક્ખેપકથાવણ્ણના • Tikanikkhepakathāvaṇṇanā
દુકનિક્ખેપકથાવણ્ણના • Dukanikkhepakathāvaṇṇanā
સુત્તન્તિકદુકનિક્ખેપકથાવણ્ણના • Suttantikadukanikkhepakathāvaṇṇanā
૪. અટ્ઠકથાકણ્ડં • 4. Aṭṭhakathākaṇḍaṃ