Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ધમ્મસઙ્ગણિ-અટ્ઠકથા • Dhammasaṅgaṇi-aṭṭhakathā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    નિદાનકથા • Nidānakathā

    ૧. ચિત્તુપ્પાદકણ્ડો • 1. Cittuppādakaṇḍo

    તિકમાતિકાપદવણ્ણના • Tikamātikāpadavaṇṇanā

    દુકમાતિકાપદવણ્ણના • Dukamātikāpadavaṇṇanā

    સુત્તન્તિકદુકમાતિકાપદવણ્ણના • Suttantikadukamātikāpadavaṇṇanā

    કામાવચરકુસલપદભાજનીયં • Kāmāvacarakusalapadabhājanīyaṃ

    કામાવચરકુસલં દ્વારકથા • Kāmāvacarakusalaṃ dvārakathā

    કાયકમ્મદ્વારકથા • Kāyakammadvārakathā

    વચીકમ્મદ્વારકથા • Vacīkammadvārakathā

    મનોકમ્મદ્વારકથા • Manokammadvārakathā

    કમ્મકથા • Kammakathā

    અકુસલકમ્મપથકથા • Akusalakammapathakathā

    કુસલકમ્મપથકથા • Kusalakammapathakathā

    કમ્મપથસંસન્દનકથા • Kammapathasaṃsandanakathā

    ધમ્મુદ્દેસવારો • Dhammuddesavāro

    ફસ્સપઞ્ચમકરાસિવણ્ણના • Phassapañcamakarāsivaṇṇanā

    ઝાનઙ્ગરાસિવણ્ણના • Jhānaṅgarāsivaṇṇanā

    ઇન્દ્રિયરાસિવણ્ણના • Indriyarāsivaṇṇanā

    મગ્ગઙ્ગરાસિવણ્ણના • Maggaṅgarāsivaṇṇanā

    બલરાસિવણ્ણના • Balarāsivaṇṇanā

    મૂલરાસિવણ્ણના • Mūlarāsivaṇṇanā

    કમ્મપથરાસિવણ્ણના • Kammapatharāsivaṇṇanā

    લોકપાલદુકવણ્ણના • Lokapāladukavaṇṇanā

    પસ્સદ્ધાદિયુગલવણ્ણના • Passaddhādiyugalavaṇṇanā

    યેવાપનકવણ્ણના • Yevāpanakavaṇṇanā

    કામાવચરકુસલં નિદ્દેસવારકથા • Kāmāvacarakusalaṃ niddesavārakathā

    કોટ્ઠાસવારો • Koṭṭhāsavāro

    સુઞ્ઞતવારો • Suññatavāro

    દુતિયચિત્તં • Dutiyacittaṃ

    તતિયચિત્તં • Tatiyacittaṃ

    ચતુત્થચિત્તં • Catutthacittaṃ

    પઞ્ચમચિત્તં • Pañcamacittaṃ

    છટ્ઠચિત્તાદિ • Chaṭṭhacittādi

    પુઞ્ઞકિરિયવત્થાદિકથા • Puññakiriyavatthādikathā

    રૂપાવચરકુસલવણ્ણના • Rūpāvacarakusalavaṇṇanā

    ચતુક્કનયો પઠમજ્ઝાનં • Catukkanayo paṭhamajjhānaṃ

    દુતિયજ્ઝાનં • Dutiyajjhānaṃ

    તતિયજ્ઝાનં • Tatiyajjhānaṃ

    ચતુત્થજ્ઝાનં • Catutthajjhānaṃ

    પઞ્ચકનયો • Pañcakanayo

    પટિપદાચતુક્કં • Paṭipadācatukkaṃ

    આરમ્મણચતુક્કં • Ārammaṇacatukkaṃ

    આરમ્મણપટિપદામિસ્સકં • Ārammaṇapaṭipadāmissakaṃ

    અભિભાયતનકથા • Abhibhāyatanakathā

    વિમોક્ખકથા • Vimokkhakathā

    બ્રહ્મવિહારકથા • Brahmavihārakathā

    અસુભકથા • Asubhakathā

    અરૂપાવચરકુસલવણ્ણના • Arūpāvacarakusalavaṇṇanā

    આકાસાનઞ્ચાયતનં • Ākāsānañcāyatanaṃ

    વિઞ્ઞાણઞ્ચાયતનં • Viññāṇañcāyatanaṃ

    આકિઞ્ચઞ્ઞાયતનં • Ākiñcaññāyatanaṃ

    નેવસઞ્ઞાનાસઞ્ઞાયતનં • Nevasaññānāsaññāyatanaṃ

    તેભૂમકકુસલવણ્ણના • Tebhūmakakusalavaṇṇanā

    લોકુત્તરકુસલવણ્ણના • Lokuttarakusalavaṇṇanā

    લોકુત્તરકુસલં પકિણ્ણકકથા • Lokuttarakusalaṃ pakiṇṇakakathā

    પઠમમગ્ગવીસતિમહાનયો • Paṭhamamaggavīsatimahānayo

    દુતિયમગ્ગો • Dutiyamaggo

    તતિયચતુત્થમગ્ગા • Tatiyacatutthamaggā

    ચતુમગ્ગનયસહસ્સં • Catumagganayasahassaṃ

    અકુસલપદં • Akusalapadaṃ

    ધમ્મુદ્દેસવારકથા • Dhammuddesavārakathā

    પઠમચિત્તં • Paṭhamacittaṃ

    નિદ્દેસવારકથા • Niddesavārakathā

    દુતિયચિત્તં • Dutiyacittaṃ

    તતિયચિત્તં • Tatiyacittaṃ

    ચતુત્થચિત્તં • Catutthacittaṃ

    પઞ્ચમચિત્તં • Pañcamacittaṃ

    છટ્ઠચિત્તાદિ • Chaṭṭhacittādi

    નવમચિત્તં • Navamacittaṃ

    દસમચિત્તં • Dasamacittaṃ

    એકાદસમચિત્તં • Ekādasamacittaṃ

    દ્વાદસમચિત્તં • Dvādasamacittaṃ

    અબ્યાકતપદં • Abyākatapadaṃ

    અહેતુકકુસલવિપાકો • Ahetukakusalavipāko

    અટ્ઠમહાવિપાકચિત્તવણ્ણના • Aṭṭhamahāvipākacittavaṇṇanā

    વિપાકુદ્ધારકથા • Vipākuddhārakathā

    રૂપાવચરારૂપાવચરવિપાકકથા • Rūpāvacarārūpāvacaravipākakathā

    લોકુત્તરવિપાકકથા • Lokuttaravipākakathā

    અકુસલવિપાકકથા • Akusalavipākakathā

    કિરિયાબ્યાકતવણ્ણના • Kiriyābyākatavaṇṇanā

    મનોધાતુચિત્તં • Manodhātucittaṃ

    કિરિયમનોવિઞ્ઞાણધાતુચિત્તાનિ • Kiriyamanoviññāṇadhātucittāni

    રૂપાવચરારૂપાવચરકિરિયં • Rūpāvacarārūpāvacarakiriyaṃ

    ૨. રૂપકણ્ડો • 2. Rūpakaṇḍo

    ઉદ્દેસવણ્ણના • Uddesavaṇṇanā

    એકવિધરૂપસઙ્ગહો • Ekavidharūpasaṅgaho

    દુવિધરૂપસઙ્ગહો • Duvidharūpasaṅgaho

    તિવિધરૂપસઙ્ગહો • Tividharūpasaṅgaho

    ચતુબ્બિધાદિરૂપસઙ્ગહા • Catubbidhādirūpasaṅgahā

    રૂપવિભત્તિએકકનિદ્દેસવણ્ણના • Rūpavibhattiekakaniddesavaṇṇanā

    દુકનિદ્દેસવણ્ણના • Dukaniddesavaṇṇanā

    ઉપાદાભાજનીયકથા • Upādābhājanīyakathā

    ચતુક્કનિદ્દેસવણ્ણના • Catukkaniddesavaṇṇanā

    પઞ્ચકનિદ્દેસવણ્ણના • Pañcakaniddesavaṇṇanā

    છક્કાદિનિદ્દેસવણ્ણના • Chakkādiniddesavaṇṇanā

    નવકાદિનિદ્દેસવણ્ણના • Navakādiniddesavaṇṇanā

    પકિણ્ણકકથા • Pakiṇṇakakathā

    ૩. નિક્ખેપકણ્ડો • 3. Nikkhepakaṇḍo

    તિકનિક્ખેપકથા • Tikanikkhepakathā

    દુકનિક્ખેપકથા • Dukanikkhepakathā

    સુત્તન્તિકદુકનિક્ખેપકથા • Suttantikadukanikkhepakathā

    ૪. અટ્ઠકથાકણ્ડો • 4. Aṭṭhakathākaṇḍo

    તિકઅત્થુદ્ધારવણ્ણના • Tikaatthuddhāravaṇṇanā

    દુકઅત્થુદ્ધારવણ્ણના • Dukaatthuddhāravaṇṇanā

    નિગમનકથા • Nigamanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact