Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ધમ્મસઙ્ગણી-મૂલટીકા • Dhammasaṅgaṇī-mūlaṭīkā

    વીસતિગાથાવણ્ણના • Vīsatigāthāvaṇṇanā

    નિદાનકથાવણ્ણના • Nidānakathāvaṇṇanā

    સુમેધકથાવણ્ણના • Sumedhakathāvaṇṇanā

    ૧. ચિત્તુપ્પાદકણ્ડં • 1. Cittuppādakaṇḍaṃ

    તિકમાતિકાપદવણ્ણના • Tikamātikāpadavaṇṇanā

    દુકમાતિકાપદવણ્ણના • Dukamātikāpadavaṇṇanā

    સુત્તન્તિકદુકમાતિકાપદવણ્ણના • Suttantikadukamātikāpadavaṇṇanā

    કામાવચરકુસલપદભાજનીયવણ્ણના • Kāmāvacarakusalapadabhājanīyavaṇṇanā

    કામાવચરકુસલં • Kāmāvacarakusalaṃ

    કાયકમ્મદ્વારકથાવણ્ણના • Kāyakammadvārakathāvaṇṇanā

    વચીકમ્મદ્વારકથાવણ્ણના • Vacīkammadvārakathāvaṇṇanā

    મનોકમ્મદ્વારકથાવણ્ણના • Manokammadvārakathāvaṇṇanā

    કમ્મકથાવણ્ણના • Kammakathāvaṇṇanā

    અકુસલકમ્મપથકથાવણ્ણના • Akusalakammapathakathāvaṇṇanā

    કુસલકમ્મપથકથાવણ્ણના • Kusalakammapathakathāvaṇṇanā

    કમ્મપથસંસન્દનકથાવણ્ણના • Kammapathasaṃsandanakathāvaṇṇanā

    ધમ્મુદ્દેસવારકથા • Dhammuddesavārakathā

    ફસ્સપઞ્ચમકરાસિવણ્ણના • Phassapañcamakarāsivaṇṇanā

    ઝાનઙ્ગરાસિવણ્ણના • Jhānaṅgarāsivaṇṇanā

    ઇન્દ્રિયરાસિવણ્ણના • Indriyarāsivaṇṇanā

    મગ્ગઙ્ગરાસિવણ્ણના • Maggaṅgarāsivaṇṇanā

    બલરાસિવણ્ણના • Balarāsivaṇṇanā

    મૂલરાસિવણ્ણના • Mūlarāsivaṇṇanā

    કમ્મપથરાસિવણ્ણના • Kammapatharāsivaṇṇanā

    પસ્સદ્ધાદિયુગલવણ્ણના • Passaddhādiyugalavaṇṇanā

    યેવાપનકવણ્ણના • Yevāpanakavaṇṇanā

    કામાવચરકુસલં • Kāmāvacarakusalaṃ

    નિદ્દેસવારકથાવણ્ણના • Niddesavārakathāvaṇṇanā

    કોટ્ઠાસવારવણ્ણના • Koṭṭhāsavāravaṇṇanā

    સુઞ્ઞતવારવણ્ણના • Suññatavāravaṇṇanā

    દુતિયચિત્તાદિવણ્ણના • Dutiyacittādivaṇṇanā

    પુઞ્ઞકિરિયવત્થાદિકથાવણ્ણના • Puññakiriyavatthādikathāvaṇṇanā

    રૂપાવચરકુસલં • Rūpāvacarakusalaṃ

    ચતુક્કનયો • Catukkanayo

    પઠમજ્ઝાનકથાવણ્ણના • Paṭhamajjhānakathāvaṇṇanā

    દુતિયજ્ઝાનકથાવણ્ણના • Dutiyajjhānakathāvaṇṇanā

    તતિયજ્ઝાનકથાવણ્ણના • Tatiyajjhānakathāvaṇṇanā

    ચતુત્થજ્ઝાનકથાવણ્ણના • Catutthajjhānakathāvaṇṇanā

    પઞ્ચકનયવણ્ણના • Pañcakanayavaṇṇanā

    પટિપદાચતુક્કવણ્ણના • Paṭipadācatukkavaṇṇanā

    આરમ્મણચતુક્કવણ્ણના • Ārammaṇacatukkavaṇṇanā

    આરમ્મણપટિપદામિસ્સકવણ્ણના • Ārammaṇapaṭipadāmissakavaṇṇanā

    કસિણકથાવણ્ણના • Kasiṇakathāvaṇṇanā

    અભિભાયતનકથાવણ્ણના • Abhibhāyatanakathāvaṇṇanā

    વિમોક્ખકથાવણ્ણના • Vimokkhakathāvaṇṇanā

    બ્રહ્મવિહારકથાવણ્ણના • Brahmavihārakathāvaṇṇanā

    અસુભકથાવણ્ણના • Asubhakathāvaṇṇanā

    અરૂપાવચરકુસલકથાવણ્ણના • Arūpāvacarakusalakathāvaṇṇanā

    તેભૂમકકુસલવણ્ણના • Tebhūmakakusalavaṇṇanā

    લોકુત્તરકુસલવણ્ણના • Lokuttarakusalavaṇṇanā

    લોકુત્તરકુસલં • Lokuttarakusalaṃ

    પકિણ્ણકકથાવણ્ણના • Pakiṇṇakakathāvaṇṇanā

    પઠમમગ્ગવીસતિમહાનયવણ્ણના • Paṭhamamaggavīsatimahānayavaṇṇanā

    દુતિયમગ્ગવણ્ણના • Dutiyamaggavaṇṇanā

    તતિયચતુત્થમગ્ગવણ્ણના • Tatiyacatutthamaggavaṇṇanā

    અકુસલપદં • Akusalapadaṃ

    ધમ્મુદ્દેસવારો • Dhammuddesavāro

    પઠમચિત્તકથાવણ્ણના • Paṭhamacittakathāvaṇṇanā

    નિદ્દેસવારકથાવણ્ણના • Niddesavārakathāvaṇṇanā

    દુતિયચિત્તવણ્ણના • Dutiyacittavaṇṇanā

    તતિયચિત્તવણ્ણના • Tatiyacittavaṇṇanā

    ચતુત્થચિત્તવણ્ણના • Catutthacittavaṇṇanā

    નવમચિત્તવણ્ણના • Navamacittavaṇṇanā

    એકાદસમચિત્તવણ્ણના • Ekādasamacittavaṇṇanā

    દ્વાદસમચિત્તવણ્ણના • Dvādasamacittavaṇṇanā

    અબ્યાકતપદં • Abyākatapadaṃ

    અહેતુકકુસલવિપાકવણ્ણના • Ahetukakusalavipākavaṇṇanā

    અટ્ઠમહાવિપાકચિત્તવણ્ણના • Aṭṭhamahāvipākacittavaṇṇanā

    વિપાકુદ્ધારકથાવણ્ણના • Vipākuddhārakathāvaṇṇanā

    રૂપાવચરારૂપાવચરવિપાકકથાવણ્ણના • Rūpāvacarārūpāvacaravipākakathāvaṇṇanā

    લોકુત્તરવિપાકકથાવણ્ણના • Lokuttaravipākakathāvaṇṇanā

    અકુસલવિપાકકથાવણ્ણના • Akusalavipākakathāvaṇṇanā

    કિરિયાબ્યાકતં • Kiriyābyākataṃ

    મનોધાતુચિત્તવણ્ણના • Manodhātucittavaṇṇanā

    કિરિયમનોવિઞ્ઞાણધાતુચિત્તવણ્ણના • Kiriyamanoviññāṇadhātucittavaṇṇanā

    રૂપાવચરારૂપાવચરકિરિયચિત્તવણ્ણના • Rūpāvacarārūpāvacarakiriyacittavaṇṇanā

    ૨. રૂપકણ્ડં • 2. Rūpakaṇḍaṃ

    ઉદ્દેસવણ્ણના • Uddesavaṇṇanā

    તિવિધરૂપસઙ્ગહવણ્ણના • Tividharūpasaṅgahavaṇṇanā

    ચતુબ્બિધાદિરૂપસઙ્ગહવણ્ણના • Catubbidhādirūpasaṅgahavaṇṇanā

    રૂપવિભત્તિ • Rūpavibhatti

    એકકનિદ્દેસવણ્ણના • Ekakaniddesavaṇṇanā

    દુકનિદ્દેસો • Dukaniddeso

    ઉપાદાભાજનીયકથાવણ્ણના • Upādābhājanīyakathāvaṇṇanā

    નોઉપાદાભાજનીયકથાવણ્ણના • Noupādābhājanīyakathāvaṇṇanā

    ચતુક્કનિદ્દેસવણ્ણના • Catukkaniddesavaṇṇanā

    પઞ્ચકનિદ્દેસવણ્ણના • Pañcakaniddesavaṇṇanā

    પકિણ્ણકકથાવણ્ણના • Pakiṇṇakakathāvaṇṇanā

    ૩. નિક્ખેપકણ્ડં • 3. Nikkhepakaṇḍaṃ

    તિકનિક્ખેપકથાવણ્ણના • Tikanikkhepakathāvaṇṇanā

    દુકનિક્ખેપકથાવણ્ણના • Dukanikkhepakathāvaṇṇanā

    સુત્તન્તિકદુકનિક્ખેપકથાવણ્ણના • Suttantikadukanikkhepakathāvaṇṇanā

    ૪. અટ્ઠકથાકણ્ડં • 4. Aṭṭhakathākaṇḍaṃ

    તિકઅત્થુદ્ધારવણ્ણના • Tikaatthuddhāravaṇṇanā

    દુકઅત્થુદ્ધારવણ્ણના • Dukaatthuddhāravaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact