Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ધમ્મસઙ્ગણીપાળિ • Dhammasaṅgaṇīpāḷi

    માતિકા • Mātikā

    ૧. તિકમાતિકા • 1. Tikamātikā

    ૨. દુકમાતિકા • 2. Dukamātikā

    સુત્તન્તિકદુકમાતિકા • Suttantikadukamātikā

    ૧. ચિત્તુપ્પાદકણ્ડં • 1. Cittuppādakaṇḍaṃ

    કામાવચરકુસલં • Kāmāvacarakusalaṃ

    રૂપાવચરકુસલં • Rūpāvacarakusalaṃ

    અરૂપાવચરકુસલં • Arūpāvacarakusalaṃ

    તેભૂમકકુસલં • Tebhūmakakusalaṃ

    લોકુત્તરકુસલં • Lokuttarakusalaṃ

    દ્વાદસ અકુસલાનિ • Dvādasa akusalāni

    અબ્યાકતવિપાકો • Abyākatavipāko

    લોકુત્તરવિપાક-પઠમમગ્ગવિપાકા • Lokuttaravipāka-paṭhamamaggavipākā

    અકુસલવિપાકઅબ્યાકતં • Akusalavipākaabyākataṃ

    અહેતુકકિરિયાઅબ્યાકતં • Ahetukakiriyāabyākataṃ

    ૨. રૂપકણ્ડં • 2. Rūpakaṇḍaṃ

    ઉદ્દેસો • Uddeso

    માતિકા • Mātikā

    રૂપવિભત્તિ • Rūpavibhatti

    ૩. નિક્ખેપકણ્ડં • 3. Nikkhepakaṇḍaṃ

    તિકનિક્ખેપં • Tikanikkhepaṃ

    દુકનિક્ખેપં • Dukanikkhepaṃ

    સુત્તન્તિકદુકનિક્ખેપં • Suttantikadukanikkhepaṃ

    ૪. અટ્ઠકથાકણ્ડં • 4. Aṭṭhakathākaṇḍaṃ

    તિકઅત્થુદ્ધારો • Tikaatthuddhāro

    દુકઅત્થુદ્ધારો • Dukaatthuddhāro


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact