Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    ધાતુકથાપાળિ • Dhātukathāpāḷi

    ઉદ્દેસો • Uddeso

    ૧. નયમાતિકા • 1. Nayamātikā

    ૨. અબ્ભન્તરમાતિકા • 2. Abbhantaramātikā

    ૩. નયમુખમાતિકા • 3. Nayamukhamātikā

    ૪. લક્ખણમાતિકા • 4. Lakkhaṇamātikā

    ૫. બાહિરમાતિકા • 5. Bāhiramātikā

    ૧. પઠમનયો • 1. Paṭhamanayo

    ૧. સઙ્ગહાસઙ્ગહપદનિદ્દેસો • 1. Saṅgahāsaṅgahapadaniddeso

    ૨. દુતિયનયો • 2. Dutiyanayo

    ૨. સઙ્ગહિતેનઅસઙ્ગહિતપદનિદ્દેસો • 2. Saṅgahitenaasaṅgahitapadaniddeso

    ૩. તતિયનયો • 3. Tatiyanayo

    ૩. અસઙ્ગહિતેનસઙ્ગહિતપદનિદ્દેસો • 3. Asaṅgahitenasaṅgahitapadaniddeso

    ૪. ચતુત્થનયો • 4. Catutthanayo

    ૪. સઙ્ગહિતેનસઙ્ગહિતપદનિદ્દેસો • 4. Saṅgahitenasaṅgahitapadaniddeso

    ૫. પઞ્ચમનયો • 5. Pañcamanayo

    ૫. અસઙ્ગહિતેનઅસઙ્ગહિતપદનિદ્દેસો • 5. Asaṅgahitenaasaṅgahitapadaniddeso

    ૬. છટ્ઠનયો • 6. Chaṭṭhanayo

    ૬. સમ્પયોગવિપ્પયોગપદનિદ્દેસો • 6. Sampayogavippayogapadaniddeso

    ૭. સત્તમનયો • 7. Sattamanayo

    ૭. સમ્પયુત્તેનવિપ્પયુત્તપદનિદ્દેસો • 7. Sampayuttenavippayuttapadaniddeso

    ૮. અટ્ઠમનયો • 8. Aṭṭhamanayo

    ૮. વિપ્પયુત્તેનસમ્પયુત્તપદનિદ્દેસો • 8. Vippayuttenasampayuttapadaniddeso

    ૯. નવમનયો • 9. Navamanayo

    ૯. સમ્પયુત્તેનસમ્પયુત્તપદનિદ્દેસો • 9. Sampayuttenasampayuttapadaniddeso

    ૧૦. દસમનયો • 10. Dasamanayo

    ૧૦. વિપ્પયુત્તેનવિપ્પયુત્તપદનિદ્દેસો • 10. Vippayuttenavippayuttapadaniddeso

    ૧૧. એકાદસમનયો • 11. Ekādasamanayo

    ૧૧. સઙ્ગહિતેનસમ્પયુત્તવિપ્પયુત્તપદનિદ્દેસો • 11. Saṅgahitenasampayuttavippayuttapadaniddeso

    ૧૨. દ્વાદસમનયો • 12. Dvādasamanayo

    ૧૨. સમ્પયુત્તેનસઙ્ગહિતાસઙ્ગહિતપદનિદ્દેસો • 12. Sampayuttenasaṅgahitāsaṅgahitapadaniddeso

    ૧૩. તેરસમનયો • 13. Terasamanayo

    ૧૩. અસઙ્ગહિતેનસમ્પયુત્તવિપ્પયુત્તપદનિદ્દેસો • 13. Asaṅgahitenasampayuttavippayuttapadaniddeso

    ૧૪. ચુદ્દસમનયો • 14. Cuddasamanayo

    ૧૪. વિપ્પયુત્તેનસઙ્ગહિતાસઙ્ગહિતપદનિદ્દેસો • 14. Vippayuttenasaṅgahitāsaṅgahitapadaniddeso


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact