Library / Tipiṭaka / તિપિટક (Tipiṭaka)

    દીઘ નિકાય (અટ્ઠકથા) • Dīgha nikāya (aṭṭhakathā)

    સીલક્ખન્ધવગ્ગટ્ઠકથા • Sīlakkhandhavaggaṭṭhakathā

    ગન્થારમ્ભકથા • Ganthārambhakathā

    ૧. બ્રહ્મજાલસુત્તવણ્ણના • 1. Brahmajālasuttavaṇṇanā

    ૨. સામઞ્ઞફલસુત્તવણ્ણના • 2. Sāmaññaphalasuttavaṇṇanā

    ૩. અમ્બટ્ઠસુત્તવણ્ણના • 3. Ambaṭṭhasuttavaṇṇanā

    ૪. સોણદણ્ડસુત્તવણ્ણના • 4. Soṇadaṇḍasuttavaṇṇanā

    ૫. કૂટદન્તસુત્તવણ્ણના • 5. Kūṭadantasuttavaṇṇanā

    ૬. મહાલિસુત્તવણ્ણના • 6. Mahālisuttavaṇṇanā

    ૭. જાલિયસુત્તવણ્ણના • 7. Jāliyasuttavaṇṇanā

    ૮. મહાસીહનાદસુત્તવણ્ણના • 8. Mahāsīhanādasuttavaṇṇanā

    ૯. પોટ્ઠપાદસુત્તવણ્ણના • 9. Poṭṭhapādasuttavaṇṇanā

    ૧૦. સુભસુત્તવણ્ણના • 10. Subhasuttavaṇṇanā

    ૧૧. કેવટ્ટસુત્તવણ્ણના • 11. Kevaṭṭasuttavaṇṇanā

    ૧૨. લોહિચ્ચસુત્તવણ્ણના • 12. Lohiccasuttavaṇṇanā

    ૧૩. તેવિજ્જસુત્તવણ્ણના • 13. Tevijjasuttavaṇṇanā

    મહાવગ્ગટ્ઠકથા • Mahāvaggaṭṭhakathā

    ૧. મહાપદાનસુત્તવણ્ણના • 1. Mahāpadānasuttavaṇṇanā

    ૨. મહાનિદાનસુત્તવણ્ણના • 2. Mahānidānasuttavaṇṇanā

    ૩. મહાપરિનિબ્બાનસુત્તવણ્ણના • 3. Mahāparinibbānasuttavaṇṇanā

    ૪. મહાસુદસ્સનસુત્તવણ્ણના • 4. Mahāsudassanasuttavaṇṇanā

    ૫. જનવસભસુત્તવણ્ણના • 5. Janavasabhasuttavaṇṇanā

    ૬. મહાગોવિન્દસુત્તવણ્ણના • 6. Mahāgovindasuttavaṇṇanā

    ૭. મહાસમયસુત્તવણ્ણના • 7. Mahāsamayasuttavaṇṇanā

    ૮. સક્કપઞ્હસુત્તવણ્ણના • 8. Sakkapañhasuttavaṇṇanā

    ૯. મહાસતિપટ્ઠાનસુત્તવણ્ણના • 9. Mahāsatipaṭṭhānasuttavaṇṇanā

    ૧૦. પાયાસિરાજઞ્ઞસુત્તવણ્ણના • 10. Pāyāsirājaññasuttavaṇṇanā

    પાથિકવગ્ગટ્ઠકથા • Pāthikavaggaṭṭhakathā

    ૧. પાથિકસુત્તવણ્ણના • 1. Pāthikasuttavaṇṇanā

    ૨. ઉદુમ્બરિકસુત્તવણ્ણના • 2. Udumbarikasuttavaṇṇanā

    ૩. ચક્કવત્તિસુત્તવણ્ણના • 3. Cakkavattisuttavaṇṇanā

    ૪. અગ્ગઞ્ઞસુત્તવણ્ણના • 4. Aggaññasuttavaṇṇanā

    ૫. સમ્પસાદનીયસુત્તવણ્ણના • 5. Sampasādanīyasuttavaṇṇanā

    ૬. પાસાદિકસુત્તવણ્ણના • 6. Pāsādikasuttavaṇṇanā

    ૭. લક્ખણસુત્તવણ્ણના • 7. Lakkhaṇasuttavaṇṇanā

    ૮. સિઙ્ગાલસુત્તવણ્ણના • 8. Siṅgālasuttavaṇṇanā

    ૯. આટાનાટિયસુત્તવણ્ણના • 9. Āṭānāṭiyasuttavaṇṇanā

    ૧૦. સઙ્ગીતિસુત્તવણ્ણના • 10. Saṅgītisuttavaṇṇanā

    ૧૧. દસુત્તરસુત્તવણ્ણના • 11. Dasuttarasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact